Blogger vs. WordPress: 6 motive pentru a schimba și cum să transferați (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Blogger vs. WordPress: 6 motive pentru a schimba și cum să transferați (aprilie 2023)
Blogger vs. WordPress: 6 motive pentru a schimba și cum să transferați (aprilie 2023)

Blogger vs. WordPress: 6 motive pentru a schimba și cum să transferați (aprilie 2023)

Chiar dacă promovăm în mod regulat priceperea celui mai popular sistem de management al conținutului din lume, recenzia noastră Blogger vs. WordPress prezintă un test formidabil pentru dragul open-source.

Necesitatea de a găsi un program de blogging simplu, dar puternic nu a dispărut. Astăzi, dezbaterea se concentrează în mare parte în jurul WordPress, CMS-ul din spatele a peste o treime din toate site-urile web, și Blogger, instrumentul gratuit deținut de Google. În calitate de utilizatori WordPress, preferăm în mod clar WordPress auto-găzduit față de serviciile gratuite, cum ar fi WordPress.com sau Blogger.

Am argumentat motivul pentru care ar trebui să apelați la WordPress pentru nevoile dvs. de blogging și chiar vă vom spune cum să vă mutați site-ul dacă ați depășit configurația actuală Blogger.

1. Utilizatorii WordPress își pot deține site-ul – Cu un domeniu gratuit!

Atunci când alegeți WordPress, primiți software-ul pentru a face cu ceea ce doriți. Găzduiți software-ul WordPress, împreună cu tot conținutul site-ului dvs., pe cont propriu. Pe Blogger, conținutul tău se află pe serverele Google – dacă decid să închidă Blogger, nu trebuie să-ți ofere acces la datele tale. Nu este probabil, dar nu ai prefera să-ți păstrezi suvenirurile acasă în loc de casa unui străin?

Pe lângă instalațiile cu un singur clic pentru a începe să utilizați WordPress, mulți furnizori de găzduire includ un domeniu personalizat gratuit cu planul dvs. Acest lucru vă permite să vă găzduiți blogul la yourname.com, în loc de la oarecum mai neplăcut yourname.blogspot.com. Blogger vă permite să cumpărați un nume de domeniu personalizat pentru 10 USD pe an.

Începeți cu WordPress astăzi și bucurați-vă de o înregistrare gratuită a domeniului de la cele mai bine cotate gazde WordPress:

1. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

2. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Aprobat oficial de WordPress.org
 • Plugin de migrare GRATUIT sau instalare automată
 • Git preinstalat, 3 niveluri de cache și CDN GRATUIT
 • Asistent de configurare WP GRATUIT, punere în scenă și actualizări automate
 • Asistență rapidă, 24/7 prin intermediul unui sistem de chat personalizat
 • Începeți acum pe SiteGround.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Doriți un serviciu de găzduire fără probleme, optimizat pentru WordPress. SiteGround s-a gândit la tot ce aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. să funcționeze. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

3. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • 1 clic pe Instalare WP, PHP 7+, HTTP/2 și NGINX
 • Protecții de securitate all-in-one de la BitNinja
 • Optimizările WordPress sporesc performanța
 • Fără markup de preț pentru serviciile WordPress
 • Backup zilnic și certificat SSL GRATUIT
 • Începeți acum pe Hostinger.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Oricât de mult ne place WordPress, una dintre cele mai mari supărări ale noastre este atunci când furnizorii de găzduire exploatează popularitatea celui mai folosit sistem de gestionare a conținutului din lume, oferind așa-numita găzduire WordPress care, în realitate, este exact aceeași cu serverul partajat al gazdei. planuri. Din fericire, infrastructura ultra-rapidă a Hostinger și accesul facil la certificatele SSL și la copiile de rezervă determină compania să depășească marea majoritate a celor care încalcă regulile noastre inventate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

Vezi alte gazde WordPress de top »

2. WordPress este deschis și întreținut activ, spre deosebire de Blogger

Cu o comunitate globală de milioane de dezvoltatori care lucrează pe WordPress, CMS-ul evoluează mereu pentru a satisface nevoile utilizatorilor și tendințele online.

Platforma WordPress este partajată până la codul sursă, ceea ce înseamnă că puteți schimba și extinde serviciul după cum este necesar.

Blogger, pe de altă parte, este un produs proprietar fără influență externă. În timp ce echipa Google menține în mod activ platforma și ocazional lansează noi teme și funcții actualizate, ritmul nu poate face față comunității vibrante WordPress.

3. WordPress și Blogger Ambele Teme Tout, dar WP are mult mai mult

Din nou, acesta este un joc de numere. Blogger are o echipă limitată în spatele designului său și doar atât de multe opțiuni pentru ca utilizatorii să își personalizeze sau să își creeze propriile șabloane. Noi șabloane apar publicului ici și colo, dar platforma nu a primit un lifting major în câțiva ani.

WordPress include mii de teme în directorul său și multe altele sunt disponibile extern.

WordPress, pe de altă parte, are sute de mii de teme gratuite și premium pentru orice nevoie de site web aparent imaginabilă. Fiecare temă este complet editabilă, iar dezvoltatorii cu un plus de experiență și răbdare își pot crea și încărca propriul design personalizat.

4. Instrumentele WordPress de comerț electronic îl fac favorabil pentru a face bani

Din cutie, nici Blogger, nici WordPress nu vin cu capacitatea de a crea o vitrină online.

Cu toate acestea, WooCommerce este cea mai populară platformă de comerț electronic de pe internet și este deținută de aceeași companie ca WordPress. Cu toate acestea, în lumea fără restricții a WordPress, puteți utiliza orice număr de platforme și plugin-uri – dintre care majoritatea sunt disponibile gratuit.

Cu Blogger, pe de altă parte, puteți câștiga bani doar afișând anunțuri direcționate prin Google AdSense. Pentru a adăuga un magazin online, va trebui să contactați Ecwid sau Shopify, platforme de comerț electronic terță parte, pentru a integra instrumentele lor de vânzare.

5. Blogger se mândrește cu securitatea Google, dar fără pluginuri înseamnă mai puțină flexibilitate

Iată unde Blogger ar putea avea cel mai mic avantaj față de WordPress. Deoarece Google deține și operează serverele care găzduiesc site-ul dvs. web, împreună cu software-ul de blogging în sine, site-ul dvs. va fi mai puțin susceptibil la atacuri rău intenționate.

Popularitatea WordPress face ca platforma să fie o țintă mare, iar proprietarii de site-uri începători se lasă vulnerabile din greșeală prin neactualizarea temelor, pluginurilor sau a software-ului WordPress în ansamblu.

Codexul WordPress oferă câteva resurse excelente pentru a securiza sau a consolida instalarea dvs. WordPress. Cu toate acestea, recunoscând acest lucru, dezvoltatorii au creat sute de plugin-uri menite să vă securizeze site-ul, să vă facă copii de rezervă ale informațiilor, să monitorizeze atacurile și să automatizeze actualizările.

6. Trecerea de la Blogger la WordPress este o durere

De ce să faci ceva de două ori când poți face bine de prima dată?

Dacă aveți orice aspirație pentru blogul dvs. dincolo de un jurnal privat, online, veți depăși în cele din urmă platforma limitată a Blogger. WordPress este soluția mai bună pentru stabilitate, având în vedere comunitatea activă din spatele lui.

Lipsa actualizărilor recente ale Blogger ar putea indica faptul că sistemul nu este în planurile pe termen lung ale Google. Fă-ți timp pentru a începe cu piciorul drept.

Aveți un site Blogger, dar sunteți gata să vă lansați? Continuați să citiți și vă vom prezenta tot ce trebuie să știți pentru a face schimbarea.

Cum să transferați Blogger pe WordPress

Trecerea la WordPress nu trebuie să fie un proces obositor. Pluginurile WordPress apar din când în când care ajută la acest proces, dar preferăm să avem încredere în site-urile noastre în detrimentul instrumentelor încorporate pe care ambele platforme le oferă.

De la găsirea unei gazde care să găzduiască blogul dvs. WordPress până la importarea conținutului dvs., vă vom ghida prin procesul unui transfer fără probleme.

1. Selectați un plan de găzduire de top pentru WordPress

Ar putea părea puțin contraintuitiv, dar prima ta mișcare pentru a începe cu WordPress ar trebui să fie înscrierea la un furnizor de găzduire, nu la CMS.

Veți dori un plan de găzduire comun de la o companie de renume. Pe lângă instalările ușoare WordPress, gazdele noastre preferate includ o mulțime de funcții suplimentare de care te vei bucura, cum ar fi un domeniu gratuit, spațiu de stocare nelimitat și SSD-uri foarte rapide pentru performanță.

Și mai bine, majoritatea furnizorilor noștri preferați de găzduire WordPress vă vor migra site-ul gratuit, fără timpi de nefuncționare – perfect!

1. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

2. SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Aprobat oficial de WordPress.org
 • Plugin de migrare GRATUIT sau instalare automată
 • Git preinstalat, 3 niveluri de cache și CDN GRATUIT
 • Asistent de configurare WP GRATUIT, punere în scenă și actualizări automate
 • Asistență rapidă, 24/7 prin intermediul unui sistem de chat personalizat
 • Începeți acum pe SiteGround.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Doriți un serviciu de găzduire fără probleme, optimizat pentru WordPress. SiteGround s-a gândit la tot ce aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. să funcționeze. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

3. Hostinger.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • 1 clic pe Instalare WP, PHP 7+, HTTP/2 și NGINX
 • Protecții de securitate all-in-one de la BitNinja
 • Optimizările WordPress sporesc performanța
 • Fără majorare de preț pentru serviciile WordPress
 • Backup zilnic și certificat SSL GRATUIT
 • Începeți acum pe Hostinger.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Oricât de mult ne place WordPress, una dintre cele mai mari supărări ale noastre este atunci când furnizorii de găzduire exploatează popularitatea celui mai folosit sistem de gestionare a conținutului din lume, oferind așa-numita găzduire WordPress care, în realitate, este exact aceeași cu serverul partajat al gazdei. planuri. Din fericire, infrastructura ultra-rapidă a Hostinger și accesul facil la certificatele SSL și la copiile de rezervă determină compania să depășească marea majoritate a celor care încalcă regulile noastre inventate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe gazde WordPress »

2. Exportați Blogger în WordPress în Setări

O mulțime de gazde WordPress grozave nu se încurcă cu transferurile de site, sau mai ales de la o platformă la alta. Dar e în regulă, ai înțeles asta!

Pregătiți-vă conținutul Blogger pentru mutarea acestuia, exportându-l într-un fișier XML. Din tabloul de bord Blogger, accesați pagina de setări și faceți clic pe linkul „Altele” din partea de jos a meniului de navigare.

Găsiți secțiunea de importuri și copii de siguranță și faceți clic pe butonul pentru a face backup la informații. Sistemul vă va combina datele într-un fișier XML, pe care îl puteți salva pe computer.

3. Importați Blogger în WordPress în secțiunea Instrumente din tabloul de bord

Dacă planul dvs. de găzduire web nu a venit cu WordPress preinstalat, accesați panoul de control pentru a activa procesul de instalare cu un singur clic.

După ce ați terminat, conectați-vă la noul dvs. site pentru a vă încărca conținutul. Din interfața de administrare WordPress, navigați la „Instrumente” și apoi „Importați” în meniul din stânga.

Pagina de import va lista mai multe platforme care de obicei sunt îmbinate în WordPress; faceți clic pe Blogger pentru a instala acel instrument specific de import. Odată adăugat, nu uitați să faceți clic pe linkul „Activați pluginul și rulați importatorul”.

Importatorul vă va cere să încărcați fișierul XML pe care l-ați exportat din Blogger. Încărcați fișierul și urmăriți cum WordPress importă fiecare dintre postările dvs. Blogger. Când se termină, WordPress vă va cere să atribuiți postările unui autor.

4. Configurați permalinkurile și redirecționările pentru noul dvs. site

Acum că conținutul dvs. a sosit, puteți modifica unele opțiuni WordPress pentru a vă asigura că cititorii și motoarele de căutare vă pot găsi în continuare conținutul. Mai întâi, accesați Setări și apoi Legături permanente în panoul de navigare WordPress pentru a face URL-urile mai prietenoase cu SEO și mai apropiate de structura URL a Blogger; asta înseamnă selectarea opțiunii Lună și Nume.

Acum că conținutul este etichetat corect, veți dori să configurați redirecționări pentru a vă direcționa cititorii către site-ul web și postările potrivite. Pentru a direcționa oamenii către blogul dvs. WordPress, conectați-vă din nou la portalul Blogger.

Navigați la pagina șablonului din setări și reveniți la șablonul clasic. De acolo, veți dori să editați șablonul HTML – nu vă faceți griji, este simplu copiați și lipiți. Înlocuiți totul din zona de text Blogger cu acest cod, asigurându-vă că schimbați example.com cu domeniul dvs. WordPress:
[creion-5f16fe2ce25ed155592099/]
Salvați șablonul și treceți la secțiunea Site Feed din zona Setări, care se găsește sub Altele. Schimbați adresa URL de redirecționare a feedului de postare la http://example.com/feed, schimbând din nou adresa URL a domeniului dvs. Acum, deconectați-vă de la Blogger – ați terminat cu acea platformă!

În WordPress, totuși, mai aveți o redirecționare de creat. Navigați la editorul de teme, care se găsește în meniul Aspect. În dreapta, găsiți și faceți clic pe Theme Functions, care va deschide fișierul functions.php. Pentru a evita spargerea, vă recomandăm să derulați până în partea de jos a fișierului și să găsiți eticheta PHP de închidere: [crayon-5f16fe2ce25f4130823356-i/] . Imediat înainte de această etichetă, lipiți următorul cod:
[creion-5f16fe2ce25f6035554348/]
Puteți apăsa tasta Enter pentru a pune eticheta de închidere înapoi pe propria linie, dacă doriți. Odată ce actualizați fișierul făcând clic în partea de jos sub zona de text, site-ul dvs. WordPress este gata de funcționare! Vizitatorii care fac clic pe un link către o veche postare Blogger vor ajunge în schimb la aceeași postare de pe noul dvs. site web.

5. Mută-ți imaginile Blogger în noua bibliotecă WordPress

Ocazional, importatorul WordPress poate pierde câteva imagini de pe site-ul dvs. Blogger. Ca și în cazul oricărei alte dureri de cap pe care le puteți întâlni pe WordPress, există un plugin disponibil care va ușura durerea.

Vă recomandăm încărcarea automată a imaginilor; instalați și actualizați pluginul, care vă va scana postările pentru link-uri către imagini care încă există pe site-ul dvs. Blogger. Pluginul va adăuga apoi imaginile în biblioteca dvs. media WordPress și va actualiza adresa URL.

WordPress vs. Blogger – De ce WordPress câștigă cu valoare pe termen lung

O spunem tot timpul – gratuit este grozav, dar „aproape gratuit” este de obicei mult mai bun când vine vorba de site-uri web și găzduire. Indiferent dacă sunteți blog, gestionați un magazin de comerț electronic sau găzduiți portofoliul dvs. profesional, numărul de beneficii, instrumente și caracteristici de securitate cu un plan de găzduire de bază face ca schimbarea de rezervă pe care o veți investi în prezența dvs. online să fie o afacere.


Continuați să comparați cu articole similare despre opțiunile populare de creare a site-urilor:

 • WordPress vs. Weebly vs. Wix vs. Squarespace
 • WordPress vs. Weebly
 • WordPress vs. Squarespace
 • WordPress vs Shopify

Exprimați-vă gândurile pe oricare dintre aceste platforme populare – sau gândurile despre viața de blogging în general – comentând mai jos!

Vezi recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Găzduire WordPress dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.9/5.0 față de altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company