7 avantaje și dezavantaje ale găzduirii web (aprilie 2023)

7 avantaje și dezavantaje ale găzduirii web (aprilie 2023)

7 avantaje și dezavantaje ale găzduirii web (aprilie 2023)

Evaluarea avantajelor și dezavantajelor găzduirii web îi ajută pe proprietarii de site-uri web noi sau aspiranți să descopere care servicii și furnizori se potrivesc cel mai bine nevoilor lor. Scrierea unei liste cu avantajele și dezavantajele unei anumite alegeri – fie că este vorba de tacos pentru cină sau de a decide ce apartament să închiriez – este o parte stabilită de multă vreme a procesului de luare a deciziilor.

S-ar putea să vă dezbateți dacă să vă găzduiți site-ul web în infrastructura locală sau dacă doriți chiar să deschideți cutia de găzduire web cu viermi în primul rând. Am explorat deja beneficiile fiecărui serviciu de găzduire web, de la servere partajate la cele dedicate, dar aici vom avea o perspectivă mai amplă a conceptelor pe care trebuie să le cunoașteți atunci când faceți cumpărături pentru găzduire.

Avantajele găzduirii web

Listele pro și contra datează încă din 1772 și îl pot număra chiar pe Benjamin Franklin printre numeroșii săi fani. Metodologia simplă promovează gândirea analitică riguroasă, dar mulți experți folosesc procesul doar ca un ajutor de gândire preliminară la nivel înalt atunci când se confruntă cu decizii critice, cum ar fi unde sau cum să găzduiești site-ul sau aplicația companiei.

Suntem, evident, mari fani ai tuturor (ei bine, majoritatea) lucrurilor de găzduire web care le permit proprietarilor de site-uri să proiecteze și să afișeze o prezență online fără a fi nevoie să învețe cum să codifice sau să optimizeze și să securizeze o rețea. Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai mari avantaje ale găsirii planului de găzduire potrivit.

1. Prețuri surprinzător de accesibile

Datorită concurenței rampante din industrie – în special cu planurile de găzduire partajată pentru începători – clienții și proprietarii de site-uri pot obține niște oferte destul de incredibile. Găzduirea web este o piață în care cuvântul ieftin nu înseamnă neapărat prost sau slab. Furnizorii de găzduire cer să ofere caracteristicile suplimentare, securitate mai puternică, asistență mai bună, performanță mai rapidă sau instrumente de proiectare cele mai simple necesare pentru a atrage afacerea dvs.

Potrivit unui raport de la Market Research Future, companiile de găzduire proeminente trebuie să inoveze continuu și să extindă un portofoliu de produse rentabil pentru a supraviețui și a câștiga tracțiune în industrie. Ca rezultat, puteți alege dintr-o multitudine de servicii de găzduire de top pentru mai puțin de 5 USD pe lună. Iată câteva dintre ofertele noastre preferate:

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • 1 USD/lună timp de 12 luni
 • Fără costuri ascunse – plătiți doar 12 USD la checkout
 • Configurare ușoară și asistență expertă 24/7
 • Domeniu sau transfer GRATUIT, plus certificat SSL GRATUIT
 • Stocare și baze de date nelimitate cu majoritatea planurilor
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă bugetul este principalul factor în mintea ta atunci când cauți următoarea gazdă web, nu mai căuta. 1&1 IONOS are o gamă impresionantă de pachete robuste de găzduire web și creare de site-uri web la ceea ce poate fi cel mai bun preț pe care l-am văzut vreodată în lumea găzduirii. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vezi alte gazde de top la prețuri accesibile »

2. Performanța este o prioritate maximă

La fel ca alergătorii care trec linia de sosire, primul site web care se încarcă câștigă faimă și glorie. Performanța găzduirii web are un impact direct asupra traficului pe care îl atrage site-ul dvs. și asupra numărului de cititori convertiți în clienți, deoarece 1 din 4 vizitatori va abandona un site dacă durează mai mult de patru secunde pentru a se încărca. În loc să renunțe și să optimizeze manual rețeaua și infrastructura, gazdele folosesc expertiza a zeci sau chiar sute de administratori de sistem din centrele de date masive pentru a se asigura că site-urile clienților lor apar cât mai repede posibil.

Pe lângă împerecherea clienților cu acces gratuit la rețelele de livrare a conținutului, ceea ce reduce timpii de încărcare prin stocarea fișierelor și a paginilor stocate în cache pe servere cât mai apropiate din punct de vedere geografic de vizitatori, gazdele pot alege să implementeze tehnologii mai moderne pe serverele lor. O unitate SSD, sau SSD, este întotdeauna un semn bun că un furnizor apreciază succesul clienților oferindu-le servicii de înaltă calitate. Deși dispozitivul de stocare este mai scump, SSD-urile pot transfera date de până la 20 de ori mai rapid decât hard disk-urile tradiționale. Gazda de mai jos este opțiunea noastră de bază pentru găzduire de mare viteză:

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Viteză SSD GRATUIT și Turbo Server opțional
 • Instalări cu 1 clic pentru toate aplicațiile și scripturile populare
 • Cache optimizată pentru CloudFlare CDN și A2 GRATUIT
 • Obțineți până la domenii și baze de date nelimitate
 • Ajutor de la Guru Crew disponibil 24/7
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

SSD
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

A2 Hosting și-a propus să cucerească găzduirea SSD cu mult înainte să devină o tendință. Cu SSD-uri gratuite, software optimizat și serverele Turbo construite în interior ale gazdei, site-ul dvs. va experimenta o încărcare rapidă a paginilor. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Vedeți alte gazde de top pentru performanță »

3. Tone de avantaje gratuite

La ce bun planul de găzduire web ieftin și rapid dacă nu poți face mare lucru cu el? În încercarea de a oferi clienților servicii cuprinzătoare și ușor de utilizat, multe gazde preferă să-i pună în legătură cu sute de funcții și instrumente gratuite care acoperă aparent tot ceea ce ai vrea să faci cu spațiul pe server.

De la o interfață grafică a panoului de control și conturi de e-mail gratuite până la certificate SSL și sute de instalări de software cu un singur clic, clienții pot găsi modalități ușoare de a accesa programele și serviciile de care sunt cel mai interesați. Am ales să ne concentrăm pe gazda noastră preferată pentru ușurință. Instalări WordPress, dar puteți găsi și opțiuni superbe pentru constructori de site-uri web, comerț electronic și nenumărate alte specialități.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

Vezi alte gazde WordPress de top »

4. Asistență practică de experți

Odată ce sunteți echipat cu toate instrumentele de care veți avea nevoie pentru a reuși (și apoi unele), poate unul dintre cele mai reconfortante avantaje ale planurilor de găzduire web este armata de agenți de asistență clienți disponibili 24/7 în cazul în care ceva nu merge bine. . Aproape orice gazdă care merită interesul dvs. ar trebui să ofere asistență non-stop prin telefon, chat și e-mail, cu puncte bonus pentru acele companii care acordă prioritate timpilor de răspuns rapid, angajează experți cunoscători și furnizează articole și tutoriale extinse din baza de cunoștințe.

SiteGround este sinonim cu cel mai bun suport de găzduire web, având construit mai multe sisteme proprietare și răspunsuri promițătoare la biletele de asistență prin e-mail în 10 minute sau mai puțin. Aflați mai multe despre experți făcând clic pe recenzia noastră de mai jos:

SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Transfer GRATUIT al site-ului sau configurarea unui nou site
 • Backup-uri zilnice GRATUITE, CDN, e-mail și SSL
 • Asistență expertă 24/7, fără așteptare la telefon sau chat
 • Recomandat de WordPress ca o gazdă de top
 • Ideal pentru găzduirea e-mailurilor de afaceri
 • Începeți acum pe SiteGround.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 5.0 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Cu o gamă impresionantă de servicii de găzduire generale oferite, SiteGround este un inovator de top în spațiul de găzduire – de la soluții software personalizate până la asistență pentru clienți de prim rang. Compania oferă întreaga gamă de funcții de găzduire web, inclusiv un Cloudflare CDN gratuit, cPanel cu acces SSH și baze de date MySQL nelimitate și lățime de bandă – ca să nu mai vorbim de asistență pentru clienți demnă de premii. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

Vezi alte gazde de top »

Contra găzduirii web

Curcubeele pot fi frumoase, dar nu le-ați putea vedea dacă nu ar fi ploaie. Găzduirea web este o mizerie complicată și încurcată de fire și cabluri pe care puțini oameni o înțeleg. Tehnologiile de ultimă oră pot adăuga ceva stres experienței de deținere a site-ului dacă nu sunt implementate corect sau nu sunt înțelese complet.

Multe dintre aceste dezavantaje pot fi atenuate prin sărirea peste serviciile de găzduire gratuite sau la chilipiruri, în favoarea căutării unui furnizor reputat, consacrat, care deservește deja mii sau milioane de clienți. Asigurați-vă că vă cercetați pentru a evita să fiți prins de unul dintre aceste posibile capcane ale găzduirii web:

1. Neapărat să aveți spațiu pentru a crește

Dacă vă înscrieți pentru un plan de găzduire partajată, așa cum fac majoritatea începătorilor și dezvoltatorilor aspiranți, veți partaja un server cu sute sau mii de alți clienți. Având în vedere resursele limitate disponibile, vei fi ușor constrâns dacă site-ul tău web sau ideea ta mare devine o senzație virală. Mulți dintre furnizorii noștri preferați la prețuri accesibile oferă resurse nelimitate de găzduire, dar totuși este posibil să fiți penalizat pentru depășirea unui anumit prag.

Soluția de aici trece de la serverele partajate la o soluție mai scalabilă, cum ar fi găzduirea în cloud sau VPS. Aceste planuri oferă resurse ample care pot fi alocate după cum aveți nevoie. Găzduirea în cloud presupune folosirea unei rețele largi de servere multiple pentru a partaja sarcina de lucru a livrării site-ului dvs., în timp ce un server privat virtual vă oferă mai mult control asupra unei părți mult mai mari a resurselor unui server. Furnizorul nostru cloud recomandat, mai jos, oferă scalabilitate simplă la un preț accesibil.

Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Scalabilitate maximă cu personalizări nelimitate
 • Creați și implementați servere în 60 de secunde
 • Adăugați cu ușurință echilibratori de încărcare și firewall-uri
 • Garanție de funcționare Stellar de 99,95%.
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

NOR
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Începând cu peste 60 de imagini ale sistemului de operare din care să alegeți, Kamatera este o opțiune puternică pentru dezvoltatorii care știu exact ce mediu funcționează cel mai bine pentru proiectul lor. Personalizați-vă serverul cloud după cum este necesar și implementați-l în mai puțin de un minut. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

Vedeți alte gazde cloud de top »

2. Protecții de securitate lax

Vedeți titlurile în fiecare zi; se pare că nicio companie nu este imună la încălcarea datelor. Stocarea datelor de pe site – ca să nu mai vorbim despre informațiile personale sau financiare ale potențialilor clienți – pe un server aflat la sute de mile distanță, într-un centru de date pe care nu îl puteți accesa, este cu siguranță un exercițiu de încredere.

Din fericire, totuși, industria de găzduire web angajează mulți dintre cei mai importanți experți în securitate din lume, care sunt atenți atât la amenințările emergente, cât și la soluțiile și garanțiile promițătoare. Dacă nu știți mai multe decât ei despre cum să securizați o rețea, probabil că este mai bine să urmați unele dintre cele mai bune practici de securitate a site-ului web și să găsiți o companie foarte apreciată, cum ar fi cea de mai jos, pentru a vă proteja datele.

HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Panou de control cPanel familiar și ușor de utilizat
 • Creator de site-uri web personalizate cu drag-and-drop GRATUIT
 • Spațiu nelimitat pe disc, e-mail și lățime de bandă
 • Durate flexibile, fără contract
 • 67% reducere în primii trei ani
 • Începeți acum pe HostGator.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator există de mai bine de un deceniu și este bine respectat pentru numărul mare de servere și fiabilitatea constantă. Cunoscut mai ales ca furnizor de găzduire partajată, HostGator oferă în continuare opțiuni decente dedicate și VPS dacă aveți nevoie ca site-ul dvs. să se extindă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 6 minute

Vezi alte gazde de top »

3. Poate deveni costisitor pe măsură ce site-ul dvs. crește

Să știi cât să plătești pentru găzduirea web este de obicei un efort destul de simplu, mai ales pentru primul tău an de serviciu. Majoritatea proprietarilor noi de site-uri vor opta pentru un plan de găzduire partajată, care ar trebui să coste mai puțin de 5 USD pe lună. Cu toate acestea, reducerile introductive de care te-ai bucurat în primul an vor expira și vor crește costurile fie ușor, fie exponențial, în funcție de gazdă. În plus, cu ceva noroc, prezența ta online crește și în curând va avea nevoie de resursele suplimentare ale unui plan cloud sau VPS. Odată ce treceți acest pod, prețurile pentru găzduirea web pot deveni prohibitive și greu de calculat.

Acesta este un alt caz în care cercetarea dumneavoastră inițială va da roade pe termen lung. Compararea prețurilor de găzduire web va separa escrocii de cele mai bune valori, dezvăluind unde puteți găsi servicii de înaltă calitate care nu dau banii. Vă recomandăm să stați departe de majoritatea furnizorilor de găzduire VPS gratuit pentru orice altceva decât în scopuri de dezvoltare sau testare, dar verificați valoarea pe care o aduce o companie precum Hostwinds:

Hostwinds.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Gestionat sau neadministrat, în Windows sau Linux
 • Găzduire în cloud cu facturare orară sau lunară
 • Actualizări instantanee fără timpi de nefuncționare
 • Monitorizare gratuită non-stop
 • Copiere de rezervă automate disponibile pe noapte
 • Începeți acum pe Hostwinds.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostwinds: recenzia expertului nostru

Are vreun furnizor de găzduire mai multe pachete de servere private virtuale decât Hostwinds. Compania oferă 10 configurații – și asta este doar pentru partițiile de server Linux gestionate. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute 30 GB SSD – 750 GB SSD 1 – 16 miezuri 1 – 96 GB

Vezi alte gazde VPS la prețuri accesibile »

Ar trebui să vă găzduiți propriul site?

Nu. Aveți încredere în noi – doar nu o faceți. A lua lucrurile în propriile mâini probabil sună ca o modalitate interesantă de tocilar de a reduce costurile și de a elimina interesele corporative, dar niciunul nu ajunge să fie așa. Găzduirea propriului site duce inevitabil la dureri de cap, bătăi de cap și un portofel gol.

Cumpărarea, instalarea și configurarea hardware-ului este destul de dificilă, ca să nu mai vorbim despre fluxul constant de actualizări și corecții de securitate care trebuie instalate. Veți avea nevoie, de asemenea, de o conexiune redundantă la internet de mare viteză, mult timp și multă experiență – totul pentru a oferi servicii care probabil nu sunt la fel de sigure sau rapide pe cât vă pot oferi profesioniștii.

Găzduirea propriului site web duce, inevitabil, la un serviciu necorespunzătoare și la o încurcătură de cabluri.

Sigur, vă putem spune cum să vă găzduiți propriul site de acasă, dar o mulțime de experți vor fi de acord cu noi în a oferi motivele pentru care nu ar trebui. Faceți cercetări și găsiți furnizorul de găzduire respectat care poate oferi servicii și suport de top la prețuri accesibile. În plus, multe dintre favoritele noastre contribuie în mod activ la comunitățile open-source, cum ar fi WordPress, ajutând utilizatorii de internet din întreaga lume să descopere și să utilizeze tehnologii mai puternice și mai sigure.

Dacă doriți să vă transformați într-un furnizor de găzduire web, luați în considerare ruta de găzduire pentru reseller. Aceste planuri de găzduire vă oferă o parte mai mare a unui server pe care apoi o puteți împărți și vinde (sau oferi) clienților, prietenilor sau familiei. Calea de găzduire a resellerului vă permite să vă ocupați mai mult de un rol administrativ fără durerile de cap de a rula propriul server local. În plus, poți chiar să câștigi puțini bani făcând asta!

Care sunt diferitele tipuri de găzduire web?

Având în vedere industria de găzduire web ultra-aglomerată și competitivă, furnizorii cer să iasă în evidență prin servicii specializate. Vom intra pe piețele de nișă mai târziu, dar iată planurile standard de găzduire pe care le veți întâlni:

 • Găzduirea partajată implică sute sau mii de clienți care partajează resursele unui singur server. Serviciul este extrem de accesibil și prietenos pentru începători, datorită nivelurilor ridicate de suport și instrumentelor de proiectare.
 • Găzduirea VPS reduce numărul de clienți pe serverele fizice și alocă mai mult control și flexibilitate. Serverele sunt practic partiționate în medii mai mici, sau mașini virtuale, care rulează independent unele de altele.
 • Găzduirea în cloud răspândește sarcinile de lucru de calcul ale mașinilor virtuale pe mai multe servere fizice. Clienții pot adăuga sau elimina cu ușurință resurse de calcul pe măsură ce traficul fluctuează și se bucură de redundanță și stabilitate suplimentară.
 • Găzduirea serverului dedicat alocă un întreg server fizic unui singur client. În timp ce aceste planuri includ cel mai mult securitate, performanță, fiabilitate și control, serverele dedicate sunt, de asemenea, cele mai scumpe.

În general, orice alt serviciu se încadrează într-una dintre aceste categorii. Găzduirea gestionată pur și simplu face aluzie la faptul că furnizorii adoptă o abordare mai practică a performanței și securității site-ului dvs., precum și la sarcinile banale de gestionare și întreținere. Găzduirea pentru reseller le permite antreprenorilor să-și înceapă propria afacere de găzduire prin împărțirea unor părți din resursele lor de calcul către alți clienți.

Unele servicii sunt comercializate pe baza software-ului pentru care este optimizată platforma, cum ar fi cele care promovează găzduirea WordPress, creatorii de site-uri web și comerțul electronic, în timp ce altele reprezintă servicii sau funcționalități specifice care ar putea diferi ușor de găzduirea web standard, inclusiv găzduirea de domenii și serviciile de e-mail. .

Care sunt dezavantajele găzduirii web gratuite?

Obținem atractivitatea găzduirii web gratuite – de ce să plătiți pentru ceva dacă îl puteți obține gratuit? Planurile de găzduire web gratuite par cu siguranță a fi un pariu bun, deoarece adesea par să vină cu multe dintre aceleași avantaje ca și gazdele noastre de mare valoare recomandate: spațiu de stocare și lățime de bandă nelimitată, conturi de e-mail, instrumente de proiectare și poate chiar funcționalitate de comerț electronic.

Deși opțiunile sunt numeroase, vă recomandăm să evitați serviciile gratuite de găzduire web.

Dar, după cum se spune: Dacă ceva pare prea frumos pentru a fi adevărat, probabil că este. Multe servicii de găzduire gratuită nu au hardware-ul modern și protecția de securitate pentru a oferi servicii de înaltă calitate, iar multe companii recurg la plasarea de anunțuri pe site-urile utilizatorilor lor sau insistând să folosească subdomenii în loc de un nume de domeniu personalizat. Găzduirea web gratuită, la orice nivel, este utilizată cel mai bine doar temporar. Atâta timp cât sunteți conștient de pericolele și potențialele capcane, găzduirea gratuită poate fi o metodă utilă pentru a încerca o idee nouă sau pentru a vă familiariza cu o altă tehnologie. Folosiți-l pentru a demonstra un concept, apoi căutați în altă parte pentru găzduire pe termen lung.

În loc să căutați servicii de găzduire gratuite mai puțin de dorit, căutați gazde de renume care oferă politici de garanție de rambursare a banilor îndelungate. Sigur, probabil că va trebui să angajați niște fonduri în avans, dar companii precum InMotion Hosting oferă clienților mai mult de trei luni pentru a solicita o rambursare completă – mai mult timp cu servicii de găzduire mai bune.

Examinați toate opțiunile dvs. când începeți online

Acum că ați văzut toate opțiunile disponibile, poate vă întrebați: Cum aleg o gazdă web? După cum vă puteți aștepta, totuși, nu există un răspuns unic la această întrebare. Cu siguranță, primul pas presupune să faceți un bilanț de unde trebuie să începeți. Sunteți pentru prima dată proprietar de site sau sunteți un dezvoltator care doriți să preia în sfârșit un proiect secundar?

Având un inventar realist al experienței tale tehnologice, al cronologiei și al obiectivelor de trafic pe site-ul web te va ajuta să te orientezi către tipul potrivit de plan de găzduire. Cel mai probabil veți începe cu găzduirea partajată, dar nu vă fie teamă să începeți mai mare dacă creați un site web pentru o afacere consacrată sau plănuiți să dezvoltați alte site-uri web pentru clienți.

De acolo, cumpărăturile pentru găzduire web reprezintă un act de echilibru între bugetul dvs. și numărul sau tipurile de caracteristici pe care doriți să le aveți. Planurile cu unități SSD mai rapide tind să fie mai scumpe și să vină cu mai puțin spațiu de stocare, de exemplu, dar companiile vor vedea probabil o rentabilitate mai mare a investiției și rate de conversie mai mari.

Opțiunile sunt nesfârșite: înregistrare gratuită a domeniului, confidențialitatea domeniului, certificat SSL, rețea de livrare a conținutului, asistență prin chat live și așa mai departe. Procesul de alegere a găzduirii web seamănă mult cu cel de a merge la un restaurant. Petreceți timpul gândindu-vă la masa pe care doriți să o mâncați și cât doriți să cheltuiți – apoi ieșiți și găsiți-o!

Vedeți recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.8/5.0 față de altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company