Am nevoie de un serviciu de găzduire web? 7 întrebări frecvente pentru pornirea unui site web (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Am nevoie de un serviciu de găzduire web? 7 întrebări frecvente pentru pornirea unui site web (aprilie 2023)
Am nevoie de un serviciu de găzduire web? 7 întrebări frecvente pentru pornirea unui site web (aprilie 2023)

Am nevoie de un serviciu de găzduire web? 7 întrebări frecvente pentru pornirea unui site web (aprilie 2023)

Am nevoie de un serviciu de gazduire web? Întrebarea tehnică se prăbușește adesea prin toată entuziasmul când un aspirant proprietar al site-ului începe să viseze un site web, oferind o verificare intimidantă a realității celor care nu cunosc elementele de bază ale publicării unui blog sau portofoliu online.

Răspunsul scurt: Da, aveți nevoie de găzduire web. Cu excepția cazului în care doriți să învățați cum să rulați un server de acasă sau de la birou, va trebui să vă înscrieți pentru un fel de serviciu de găzduire – indiferent dacă este vorba despre un constructor de site-uri web drag-and-drop, găzduire WordPress ieftină sau de mare putere. servere virtuale sau dedicate pentru afacerea dvs.

Vom trece printr-o mulțime de întrebări ulterioare pentru a vă ajuta să vă potriviți obiectivele online cu tipul de găzduire de care aveți nevoie, dar, practic, dacă doriți un site web, aveți nevoie de o formă de găzduire . Citiți mai departe pentru a vedea ce tipuri de servicii de găzduire funcționează cel mai bine pentru fiecare tip de site web.

1. Doriți un site web personal simplu sau un portofoliu profesional?

Nu este nevoie să începi un blog sau o afacere online pentru a lansa un site web. Indiferent dacă doriți să învățați cum să codificați, să prezentați un hobby sau să publicați un proiect pasional, un site web personal bine conceput este o modalitate excelentă de a vă prezenta lumii și de a intra în legătură cu oameni care vă împărtășesc interesele.

În plus, site-urile web sunt deosebit de importante pentru cei care caută un loc de muncă – chiar dacă nu urmezi o carieră în dezvoltarea web sau în informatică. Potrivit Workfolio, 56% dintre managerii de angajare sunt mai impresionați de site-ul web al unui solicitant decât de orice alt instrument de branding personal. Cu aproximativ jumătate dintre americani care caută și aplică la locuri de muncă online, un portofoliu sau un CV online vă oferă instantaneu mai multă credibilitate și un avantaj competitiv.

Dacă nu știți primul lucru despre începerea unui site web de la zero, nu vă faceți griji. Începătorii pot găsi o mulțime de planuri de găzduire low-cost care vin cu o mulțime de funcții și asistență de mare valoare. Agenții de asistență pentru clienți non-stop sunt disponibili prin telefon, chat și e-mail pentru a vă ajuta să navigați în procesul de creare a site-ului, plus să fiți cu ochii pe sute de instalări gratuite de software cu un singur clic, care vă ajută să publicați o mare varietate de conținut cu uşura. Iată recenziile noastre despre cele mai bune gazde pentru pasionați și profesioniști:

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • 1 USD/lună timp de 12 luni
 • Fără costuri ascunse – plătiți doar 12 USD la checkout
 • Configurare ușoară și asistență expertă 24/7
 • Domeniu sau transfer GRATUIT, plus certificat SSL GRATUIT
 • Stocare și baze de date nelimitate cu majoritatea planurilor
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă bugetul este principalul factor în mintea ta atunci când cauți următoarea gazdă web, nu mai căuta. 1&1 IONOS are o gamă impresionantă de pachete robuste de găzduire web și creare de site-uri web la ceea ce poate fi cel mai bun preț pe care l-am văzut vreodată în lumea găzduirii. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vezi alte gazde web la prețuri accesibile »

2. Vrei să începi un blog?

Deși creșterea blogging-ului a încetinit în ultimii ani, vor exista în continuare aproximativ 31,7 milioane de scriitori care vor posta conținut cel puțin o dată pe lună. Indiferent dacă doriți să vă împărtășiți viața cu prietenii și familia sau să transformați un brand într-o afacere, un blog de succes vă poate stabili rapid ca o resursă de informare autorizată sau distractivă.

Pe partea de afaceri, blogging-ul reprezintă o modalitate importantă de a atrage și de a crește un public înainte de a converti în mod ideal acel public în clienți, vânzări și profituri. Persoanele fizice pot împărtăși oferte de călătorie, produse preferate, sfaturi pentru părinți sau alte informații, în timp ce organizațiile se concentrează, de obicei, mai mult pe stimularea angajamentului publicului și pe prezentarea expertizei în domeniu. Cunoscut sub numele de marketing de conținut, vă puteți folosi blogul, rețelele sociale și alte canale pentru a partaja informații și a intra în legătură cu cititorii dvs. mai strâns.

Când vine vorba de mecanismul de a începe un blog, nu este mult diferit de a construi primul site. Indiferent de programul pe care îl utilizați pentru a vă crea site-ul, probabil că are capacitatea de blogging. Deși este clasificat din punct de vedere tehnic ca un sistem de gestionare a conținutului, WordPress este de departe cea mai populară opțiune, alimentând mai mult de 35% din toate site-urile web. Indiferent de platforma de publicare pe care o preferați, aceste gazde vă vor oferi instrumentele și analizele necesare pentru a vă ajusta blogul pentru a fi cât mai puternic și captivant:

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress din 2005
 • Instalare automată și actualizări WordPress
 • Teme și pluginuri GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Upgrade pentru WordPress gestionat sau ajutor pentru proiectare
 • Domeniu GRATUIT și rețea de livrare de conținut
 • Începeți acum Bluehost.

BLOG
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

iPage.com

Preț lunar de pornire 3,75 USD

 • Domeniu GRATUIT, plus spațiu de stocare și e-mail nelimitat
 • Domenii nelimitate și baze de date MySQL
 • Teme WordPress GRATUITE și W3 Total Cache
 • 200 USD de credite de publicitate gratuite
 • Magazin online, PayPal și coșuri de cumpărături disponibile
 • Începeți acum pe iPage.

BLOG
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: recenzia expertului nostru

Având în vedere găzduirea blogului și WordPress la prețuri accesibile, iPage este o gazdă excelentă de luat în considerare. Compania oferă teme și plugin-uri gratuite pentru WordPress, inclusiv W3 Total Cache, plugin preinstalat. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 7 minute

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Găzduire WordPress bogată în funcții pentru blogul tău
 • Funcționează pe LiteSpeed, Google Cloud și CloudFlare
 • Proiectați cu teme și pluginuri GRATUITE
 • Garanție de funcționare de 99,9%.
 • Beneficiați de o reducere de 75% când vă înscrieți astăzi
 • Începeți acum pe Hostinger.

BLOG
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Fiind un furnizor de găzduire prietenos pentru începători, Hostinger aduce la masă toate elementele de bază despre blogging. Începeți cu un nume de domeniu gratuit și bucurați-vă de funcțiile optimizate pentru WordPress și instrumentele de publicare pentru a vă ajuta cuvintele să ajungă la un public mai larg. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți alte gazde de top pentru blogging »

3. Doriți să începeți un magazin online?

Sigur, ideea de a configura o experiență de cumpărături online pare intimidantă. Filtrele de inventar, opțiunile de produse, butoanele Cumpărați acum, cărucioarele de cumpărături, procesarea plăților și urmărirea comenzilor, toate sună ca componente oribil de complexe și tehnice de configurat, dar există o mulțime de opțiuni de comerț electronic care fac crearea unui magazin online de vânzare cu amănuntul incredibil de ușoară.

Platformele auto-găzduite precum Magento, PrestaShop și WooCommerce sunt toate responsabile pentru milioane de magazine și miliarde de dolari în tranzacții. Și mai bine, serviciile sunt construite pentru a servi atât antreprenorilor începători, cât și operațiunilor mai mari, mai consacrate. Acestea vor simplifica crearea magazinului într-o experiență de tip drag-and-drop plină de șabloane personalizabile și instrumente de procesare a plăților complet integrate în orice plan de găzduire pe care îl alegeți. Sigur, serviciile de comerț electronic găzduite precum Shopify și Volusion funcționează și ele extrem de bine, dar apreciem controlul total al mărcii și flexibilitatea pe care proprietarii de magazine îl păstrează cu propriul cont de găzduire.

Crearea unui magazin online vă ajută să vă expuneți marca, produsele și creativitatea unei lumi de consumatori.

Cu toate acestea, înainte de a începe să cumpărați platforme de comerț electronic, veți dori să găsiți un plan de găzduire care vă poate ajuta să vă optimizați magazinul pentru vânzări. Iată un loc în care performanța site-ului și viteza de încărcare a paginii sunt critice. O întârziere de doar 100 de milisecunde – timpul necesar pentru a clipi – vă poate reduce rata de conversie cu 7%. Odată ce clienții sunt nemulțumiți de performanța unui magazin online, sunt cu 80% mai puține șanse să facă o achiziție. Securitatea este, de asemenea, primordială, la fel ca fiabilitatea și asistența pentru clienți.

Căutați un furnizor de găzduire care vă oferă o garanție de funcționare peste medie și care promite acces ușor la agenții de asistență care vă pot ajuta la depanarea oricăror probleme care pot apărea. Cele mai bune gazde de comerț electronic pe care le-am găsit, pe care le-am revizuit și clasat mai jos, oferă o gamă largă de opțiuni de comerț electronic adaptate pentru profit și liniște. Aruncă o privire la gazdele noastre preferate:

IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • Creator de magazine online glisați și plasați pentru 1 USD/lună
 • Vinde rapid produse, servicii și bunuri digitale
 • Integrari de vânzare pe mai multe platforme cu rețelele sociale, Amazon, Google și eBay
 • Valori, promoții și cupoane încorporate
 • Urmăriți activitatea concurenților pe Google și pe rețelele sociale
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Creatorul de magazine online de la 1&1 IONOS oferă antreprenorilor o suită completă de instrumente de vânzare și marketing la dispoziția lor – și totul la un preț ridicol de mic. Arhitectura fulgerătoare și instrumentele pentru SEO și valorile de marketing ale companiei vor face experiența de cumpărare a clienților tăi rapidă și plăcută. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Necess.net

Preț lunar de pornire 12,67 USD

 • Instrumente de design fără cod pentru magazinele de comerț electronic
 • Șabloane pentru vânzare cu amănuntul, produse alimentare, îmbrăcăminte și servicii
 • Integrari si optimizari personalizate WordPress
 • Asistență 24/7/365 prin telefon, chat și e-mail
 • Încercați StoreBuilder cu o PROBA GRATUITĂ DE 30 DE ZILE
 • Începeți acum Neexcess.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Necess: evaluarea expertului nostru

Proiectarea, implementarea și întreținerea unui magazin online se realizează cel mai bine cu o gazdă de calitate. Nexcess a creat un constructor de site-uri unic exclusiv pentru optimizarea magazinelor online. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 30 GB – 100 GB Nou sau Transfer 5 minute

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 11,99 USD

 • Performanță de 20 de ori mai rapidă care crește vânzările
 • Peste 80 de opțiuni software: Magento, OpenCart, WooCommerce, PrestaShop și altele
 • Medii WordPress și server complet gestionate
 • Migrare fără griji și asistență 24/7
 • Protecție DDoS și măsuri de securitate stratificate
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Pentru cei care înțeleg importanța vitezei de încărcare a paginii și a vânzărilor, nu căutați mai departe decât A2 Hosting. Compania se mândrește cu stocare premium, securitate optimizată și unul dintre cele mai diverse portofolii de instalări software cu un singur clic pe care le-am văzut. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Vedeți alte gazde de top pentru comerțul electronic »

4. Doriți un nume de domeniu personalizat?

Sigur, vă puteți proiecta și lansa site-ul gratuit, dar veți pierde o mulțime de credibilitate. Creatorii de site-uri web drag-and-drop și planurile de găzduire gratuite sunt, fără îndoială, cele mai ușoare pentru portofel, dar deseori decupează colțuri și omit câteva caracteristici importante. În plus față de infrastructura uneori necorespunzătoare, site-ul dvs. va fi, cel mai probabil, retrogradat la un subdomeniu al serviciului de găzduire respectiv (site-ul dvs.nume gazdă.com în loc de site-ul dvs..com).

Un domeniu personalizat este o identitate unică pentru site-ul sau afacerea dvs., oferindu-vă un impuls vizibil în clasamentul motoarelor de căutare, autoritatea și gradul de cunoaștere a mărcii – și vă va costa un bănuț dacă începeți cu un serviciu de găzduire gratuit și trebuie să faceți upgrade. . Din fericire, domeniile site-urilor web nu vor costa deloc mult atunci când sunt asociate cu un serviciu de găzduire premium.

De fapt, mulți furnizori de top includ un an de înregistrare gratuită a unui nume de domeniu atunci când clienții noi se înscriu pentru un an de găzduire. Va trebui totuși să vă reînnoiți domeniul în fiecare an, dar taxele vor fi jumătate din ceea ce veți găsi probabil în altă parte. Luați în considerare să începeți cu una dintre companiile de găzduire enumerate mai jos, care combină servicii de top de creare de site-uri, instrumente de marketing, servicii pentru clienți și accesibilitate cu un nume de domeniu gratuit, unic în felul său.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Instrumente GRATUITE de înregistrare a domeniului și de creare a site-ului
 • Domenii, e-mailuri și lățime de bandă nelimitate
 • Până la 200 USD în oferte cu Google, Bing și Yahoo!
 • Gazdă WordPress de top cu tone de avantaje
 • Asistență clienți 24/7 și tutoriale online
 • Începeți acum Bluehost.

DOMENIU
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Bluehost oferă toate gratuitățile de care aveți nevoie pentru a începe cu găzduirea de domenii. Compania include un domeniu sau transfer gratuit, plus lățime de bandă și spațiu de stocare nelimitat. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Cele mai mici prețuri de domeniu din industrie
 • Înregistrare GRATUITĂ pentru majoritatea planurilor
 • Găzduiește până la 100 de domenii în majoritatea planurilor
 • Protecția confidențialității domeniului vă protejează informațiile
 • Garanție de funcționare de 99,9% și backup-uri automate
 • Începeți acum pe Hostinger.

DOMENIU
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Nu vă lăsați dezactivat de prețurile remarcabil de mici ale Hostinger. Modelul de prețuri nebun de scăzut al companiei se extinde la serviciile de nume de domeniu, precum și la suportul premium și lista impresionantă de caracteristici. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Înregistrarea și transferul domeniului GRATUIT
 • Spațiu nelimitat pe disc, domenii și baze de date
 • 200 USD pentru publicitate Google AdWords și Bing
 • Lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate
 • Magazin online GRATUIT și creator de site-uri web
 • Începeți acum pe iPage.

DOMENIU
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Cu găzduirea domeniului iPage, utilizatorii primesc o înregistrare gratuită a numelui de domeniu sau un transfer gratuit de domeniu și pot găzdui domenii nelimitate. Compania oferă lățime de bandă și e-mailuri nelimitate, plus 200 USD în credite de publicitate pentru a vă ajuta să vă lansați site-ul cât mai repede și cu succes. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți alte gazde de top pentru nume de domenii »

5. Doriți o adresă de e-mail personalizată?

Urmând la scurt timp după numele de domeniu personalizat atunci când vine vorba de construirea credibilității online, găzduirea de e-mail este o altă șansă de a impresiona vizitatorii și potențialii clienți cu profesionalismul tău. Ca și în cazul înregistrării gratuite a domeniului, găzduirea gratuită a e-mailului este o altă componentă care este de obicei inclusă în multe planuri de top – și este adesea trecută cu vederea.

Eliberarea conturilor Gmail, Yahoo sau Hotmail poate însemna lucruri importante pentru marca dvs. personală sau de afaceri. De fapt, mai mult de 75% dintre americani văd un cont de e-mail bazat pe domeniu ca un indicator foarte important al faptului că o afacere online poate fi de încredere, conform unui studiu din 2016 al principalului registrator din lume, GoDaddy.

Probabil că aveți deja numele de domeniu sau cel puțin plănuiți să obțineți unul. Vești bune: ai făcut deja o parte bună din muncă! De acolo, furnizorul de găzduire pe care îl alegeți are probabil tutoriale despre cum să vă configurați căsuța de e-mail. În caz contrar, aruncați o privire la ghidul nostru în care am distilat procesul în doar trei pași. Iată primele trei gazde generale pentru a combina un site web, un domeniu și un e-mail într-un singur pachet coerent:

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Domeniu GRATUIT și e-mailuri nelimitate
 • E-mail securizat cu 3 soluții de webmail
 • 200 USD în credite de publicitate cu Google și Bing
 • Integrarea aplicației Google disponibilă
 • Căsuța poștală Office 365 GRATUITĂ pentru primele 30 de zile
 • Începeți acum Bluehost.

E-MAIL
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pentru găzduirea de e-mailuri cu securitate și o mulțime de funcții disponibile, Bluehost este una dintre favoritele noastre. Compania include un nume de domeniu gratuit pentru un an, securitate POP3 și IMAP pentru e-mailuri nelimitate, plus redirecționare e-mail și trei soluții de e-mail bazate pe web. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Software GRATUIT pentru webmail, buletine informative, formulare de contact, gestionarea listelor și filtrarea spam-ului
 • Mesaje primite, redirecționare și răspunsuri automate nelimitate
 • Mesaje securizate POP3, IMAP și SMTP
 • Stocare și transfer nelimitat cu SSL GRATUIT
 • Obțineți mai mult de 75% reducere azi (în comparație cu 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

E-MAIL
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Combinând cele mai populare și mai sigure tehnologii de e-mail de pe internet cu o infrastructură de mare viteză și fiabilă, A2 Hosting asigură că mesajele dvs. sunt livrate la timp. În calitate de destinatar, veți aprecia multiplele programe de filtrare a spam-ului ale companiei, împreună cu răspunsuri automate și redirecționare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • E-mail de afaceri cu un consultant personal
 • Alegeți cutii poștale IONOS, Microsoft 365 sau Google Workspace
 • Domeniu sau transfer GRATUIT inclus
 • Creați până la 500 de conturi de e-mail
 • Instrumente premium pentru marketing prin e-mail disponibile
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

E-MAIL
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă factorul buget este în mintea ta când cauți o gazdă web, stai liniștit. 1&1 IONOS are o gamă largă de pachete, inclusiv tarife reduse pentru primele luni (sau an) și planuri de pornire pentru toate serviciile lor de găzduire web și creare de site-uri web. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți alte gazde de top pentru e-mail »

6. Doriți să utilizați un generator de site-uri web drag-and-drop?

Acum că am trecut prin toate caracteristicile și funcționalitățile pe care le imaginați pentru site-ul dvs. web, cum ați dori să vă proiectați și să construiți totul? Pentru mulți începători, cea mai simplă opțiune sunt constructorii de site-uri web WYSIWYG. WYSIWYG înseamnă „ceea ce vezi este ceea ce primești” și implică stil și personalizare prin punctare și clic.

Creatorii de site-uri web oferă o modalitate grafică, fără cod, de a vă proiecta și personaliza site-ul.

Veți putea alege dintre sute de șabloane prefabricate, dintre care majoritatea vor fi receptive sau optimizate în alt mod pentru dispozitivele mobile. De acolo, puteți utiliza o interfață bazată pe web pentru a vă ajusta schema de culori, pentru a adăuga fotografii și pentru a introduce informațiile. Cele mai multe platforme vin cu opțiuni de blogging și comerț electronic, de asemenea. Una peste alta, constructorii de site-uri web reprezintă cea mai simplă experiență de design web pentru majoritatea oamenilor, în special proprietarii de site-uri pentru prima dată. Veți pierde puțin din flexibilitate și control asupra aspectului site-ului dvs., dar nu va trebui să atingeți o singură linie de cod.

Ca și în cazul înregistrărilor de domenii și al găzduirii de e-mail, mulți furnizori includ un generator de site-uri gratuit. Unele companii au mers chiar și până la a-și construi propriile constructori proprietari, în timp ce altele optează pentru un parteneriat cu o platformă de încredere de creare de site-uri precum Weebly. Petreceți timp examinând fiecare interfață și set de funcții pentru a vedea care pare a fi cel mai potrivit pentru viziunea pe care o aveți în minte și cum vă place să lucrați. Iată cele trei preferate ale noastre, reprezentând o secțiune transversală a opțiunilor disponibile găzduite și auto-găzduite.

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul drag-and-drop
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Alegerea dintre Weebly sau WebsiteBuilder de către iPage
 • Experti de configurare optimizați pentru mobil și ușor de utilizat
 • 100 de teme concepute profesional
 • Magazin online GRATUIT, coș de cumpărături și blogging
 • Obțineți o reducere de 75% în prima lună
 • Începeți acum pe iPage.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Vrei site-ul tău web creat astăzi? Dacă ați răspuns „da”, nu ar trebui să căutați mai departe decât iPage. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

HostGator.com

Preț lunar de pornire 3,46 USD

 • Design prin glisare și plasare cu generatorul de site Gator™
 • Sute de șabloane pentru dispozitive mobile
 • Găzduire GRATUITĂ, nume de domeniu și certificat SSL
 • Adăugați cu ușurință un blog, un magazin și o rețea socială
 • Portalul Analytics ajută la măsurarea performanței site-ului
 • Începeți acum pe HostGator.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Deosebindu-se de zecile de concurenți care se bazează pe soluții de creare de site-uri cu etichetă albă, HostGator și-a petrecut timpul pentru a-și crea cu minuțiozitate propria platformă. Gator oferă o experiență fără frustrare, care îmbină simplitatea designului drag-and-drop cu serviciile de găzduire web puternice și respectate ale companiei. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vezi alți creatori de site-uri web de top »

7. Doriți să creați un site folosind WordPress?

Dacă constructorii de site-uri se simt un pic prea tăinuiți, dar nu sunteți nici pe departe pregătiți să codificați un site de la zero, WordPress este probabil cel mai bun pariu. Cel mai popular sistem de management al conținutului din lume alimentează mai mult de o treime din toate site-urile web online și mai mult de 60% din toate site-urile cu un CMS instalat. Veți putea în continuare să alegeți dintre mii de teme și pluginuri create profesional care adaugă o mare varietate de funcționalități site-ului dvs.

Există puțin mai multă curbă de învățare cu WordPress, deoarece nu veți avea aceeași simplitate de tip drag-and-drop ca și cu un constructor de site-uri web. Dar avantajele WordPress variază de la rentabilitate la optimizarea SEO. Și în timp ce platforma open-source este în mare măsură considerată standardul industriei, veți avea multe altele de explorat atunci când vă înscrieți pentru găzduire web.

Multe gazde oferă planuri personalizate specifice WordPress pentru a valorifica popularitatea mărcii, dar multe dintre aceleași optimizări funcționează la fel de bine dacă doriți să explorați un alt CMS, cum ar fi Joomla sau Drupal. Când faceți cumpărături, fiți atenți la companiile care oferă găzduire cPanel și instalări cu un singur clic. Cu aceste funcții, veți putea începe cu WordPress în câteva secunde sau veți avea opțiunea de a încerca zeci de alte platforme gratuite și populare. Aruncă o privire la primele trei gazde WordPress de mai jos:

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Aprobat oficial de WordPress.org
 • Plugin de migrare GRATUIT sau instalare automată
 • Git preinstalat, 3 niveluri de cache și CDN GRATUIT
 • Asistent de configurare WP GRATUIT, punere în scenă și actualizări automate
 • Asistență rapidă, 24/7 prin intermediul unui sistem de chat personalizat
 • Începeți acum pe SiteGround.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Doriți un serviciu de găzduire fără probleme, optimizat pentru WordPress. SiteGround s-a gândit la tot ce aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. să funcționeze. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • 1 clic pe Instalare WP, PHP 7+, HTTP/2 și NGINX
 • Protecții de securitate all-in-one de la BitNinja
 • Optimizările WordPress sporesc performanța
 • Fără majorare de preț pentru serviciile WordPress
 • Backup zilnic și certificat SSL GRATUIT
 • Începeți acum pe Hostinger.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Oricât de mult ne place WordPress, una dintre cele mai mari supărări ale noastre este atunci când furnizorii de găzduire exploatează popularitatea celui mai folosit sistem de gestionare a conținutului din lume, oferind așa-numita găzduire WordPress care, în realitate, este exact aceeași cu serverul partajat al gazdei. planuri. Din fericire, infrastructura ultra-rapidă a Hostinger și accesul facil la certificatele SSL și la copiile de rezervă determină compania să depășească marea majoritate a celor care încalcă regulile noastre inventate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

Vezi alte gazde de top pentru WordPress »

Găsiți potrivirea potrivită învățând despre diferitele tipuri de găzduire web

Ce este web hosting, oricum? Mai simplu spus, serviciul se ocupă de toate componentele tehnice ale publicării site-ului dvs. online. În esență, închiriezi spațiu de stocare pe serverul unei gazde web, care este configurat astfel încât vizitatorii să poată accesa informațiile printr-un browser.

Dacă vă întrebați dacă aveți nevoie de un serviciu de găzduire web, sunt șanse să fiți bine servit cu un plan de găzduire partajată. Planurile entry-level vin cu cea mai mică cantitate de resurse de calcul, dar sunt extrem de accesibile și bine echipate pentru începători și cei care abia încep cu site-uri web.

Cu toate acestea, companiile și site-urile cu trafic ridicat vor trebui probabil să treacă la pachetele de găzduire mai puternice (și mai scumpe) pentru a ține pasul cu un public mai pretențios. Iată diferitele tipuri de planuri pe care le veți întâlni, împreună cu descrieri care vă ajută să vă dați seama de unde să începeți:

 • Gazduire partajată: cel mai bun pentru începători, profesioniști, bloggeri și site-uri web noi. Sute sau mii de clienți de găzduire împart resursele unui singur server, ceea ce înseamnă că nu veți putea crește foarte mult. Afacerile și magazinele online pot începe aici, dar probabil că vor trebui să avanseze pe măsură ce câștigă teren.
 • Găzduire în cloud: mult mai scalabil și mai fiabil decât găzduirea partajată, fără cerințele complexe de management ale serverelor private virtuale. O rețea de mai multe servere ajută la rularea site-ului dvs., permițându-vă să adăugați resurse cu ușurință.
 • Găzduire VPS: încă mai multă putere de calcul, cu control și personalizări suplimentare asupra tehnologiei care alimentează site-ul dvs. Doar câțiva clienți de găzduire împart resursele unui singur server, oferindu-vă mai multă stabilitate și sisteme complexe de valorificat. Excelent pentru dezvoltatori și companii cu experiență.
 • Găzduire dedicată: punctul culminant al găzduirii alocă un întreg server doar ție. Cu siguranță cel mai scump și de obicei rezervat întreprinderilor care se bazează puternic pe date și securitate, care au resursele și expertiza pentru a configura și întreține un server.

Ca și în cazul tuturor, de la cumpărături de haine la gătit, găzduirea web are opțiuni și arome aparent nesfârșite pentru a se adapta nevoilor dvs. specifice online. Pe măsură ce vă scufundați pe site-ul dvs. și vă simțiți mai confortabil cu peisajul găzduirii web, începeți să explorați modalități de a încorpora noi tehnologii și funcții. Noroc!

Vedeți recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,8 în categoria Gazduire ieftină dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.8/5.0 față de altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company