15 cele mai bune gazde WordPress pentru site-uri web, bloguri și magazine online (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • 15 cele mai bune gazde WordPress pentru site-uri web, bloguri și magazine online (aprilie 2023)
15 cele mai bune gazde WordPress pentru site-uri web, bloguri și magazine online (aprilie 2023)

15 cele mai bune gazde WordPress pentru site-uri web, bloguri și magazine online (aprilie 2023)

Indiferent dacă doriți să construiți un nou site web, blog, loc pentru a vă vinde produsele sau doar vă explorați opțiunile, am subliniat mai mult de o duzină de alternative WordPress pe care să le luați în considerare.

Oricât de mult ne doare să o spunem, WordPress nu este pentru toată lumea. Folosim platforma incredibil de populară atât aici, la Gazduirweb, cât și pentru mai multe site-uri personale și proiecte secundare, dar mulți au scris despre curba abruptă de învățare și măsurile de securitate care trebuie abordate pentru a reuși cu WordPress.

Citiți mai departe pentru a afla despre creatorii de site-uri web drag-and-drop, platformele de bloguri și opțiunile software de comerț electronic aflate în standby pentru a vă ajuta să lansați și să vă dezvoltați următorul site web.

Alternative WordPress „Clădire site-uri web”.

Dacă sunteți în căutarea unor instrumente de editare ultra-simple, drag-and-drop, care să vă arate exact cum va arăta site-ul dvs., probabil că WordPress nu este pentru dvs. Editorul vizual al platformei se apropie, dar nu oferă utilizatorilor cu adevărat o experiență a ceea ce vezi este ceea ce obții sau WYSIWYG.

Cu toate acestea, prietenii noștri de la InMotion Hosting au creat recent primul adevărat creator de site-uri web pentru WordPress. Consultați BoldGrid, care a anunțat recent disponibilitatea pe scară largă prin Softaculous, un instrument de instalare incredibil de popular cu un singur clic inclus în majoritatea planurilor de găzduire.

Deși constructorii de site-uri web pot face crearea casei dvs. online o ușoară, noi proprietari de site-uri vor trebui să fie conștienți de care constructori vin cu găzduire și care vă solicită să vă înscrieți separat la un furnizor – sau care vă oferă posibilitatea de a alege.

1. Wix

Unul dintre creatorii noștri favoriți de site-uri all-in-one, Wix se adresează atât utilizatorilor începători, cât și celor experimentați. Constructorul se mândrește cu sute de șabloane impresionante organizate în categorii specifice, industrii și cazuri de utilizare. Cu foarte puțină posibilitate de a nu găsi exact aspectul pe care îl doriți, Wix oferă, de asemenea, layout-uri wireframe goale și chiar opțiunea de a începe de la zero.

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul drag-and-drop
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

2. WebsiteBuilder de iPage

Un serviciu de găzduire popular în rândul începătorilor, iPage a investit enorm în a oferi clienților săi un instrument de creare a site-ului ușor și ușor de utilizat. Numele poate să nu fie cel mai creativ, dar WebsiteBuilder oferă sute de șabloane receptive care vor funcționa pe orice dispozitiv. Înregistrarea la o gazdă, cum ar fi iPage, deschide o mulțime de opțiuni și funcții noi – de la suport non-stop la spațiu de stocare nelimitat și domenii gratuite, pentru a numi doar câteva.

iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Alegerea dintre Weebly sau WebsiteBuilder de către iPage
 • Experti de configurare optimizați pentru mobil și ușor de utilizat
 • 100 de teme concepute profesional
 • Magazin online GRATUIT, coș de cumpărături și blogging
 • Obțineți o reducere de 75% în prima lună
 • Începeți acum pe iPage.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Vrei site-ul tău web creat astăzi? Dacă ați răspuns „da”, nu ar trebui să căutați mai departe decât iPage. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

3. Gator de la HostGator

Compania de găzduire web premium HostGator ar putea oferi cel mai bun generator de site-uri despre care nu ați auzit. Apreciem când gazdele își petrec timpul pentru a-și dezvolta propriile instrumente care răspund nevoilor specifice ale clienților lor. Gator vine cu toate elementele esențiale pentru crearea site-ului dvs., inclusiv un domeniu gratuit, o adresă de e-mail și spațiu nelimitat.

HostGator.com

Preț lunar de pornire 3,46 USD

 • Design prin glisare și plasare cu Gator™ site builder
 • Sute de șabloane pentru dispozitive mobile
 • Găzduire GRATUITĂ, nume de domeniu și certificat SSL
 • Adăugați cu ușurință un blog, un magazin și o rețea socială
 • Portalul Analytics ajută la măsurarea performanței site-ului
 • Începeți acum pe HostGator.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Deosebindu-se de zecile de concurenți care se bazează pe soluții de creare de site-uri cu etichetă albă, HostGator și-a petrecut timpul pentru a-și crea cu minuțiozitate propria platformă. Gator oferă o experiență fără frustrare, care îmbină simplitatea designului drag-and-drop cu serviciile de găzduire web puternice și respectate ale companiei. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

4. Weebly

O resursă de bază pentru simplitate, Weebly este disponibil cu găzduire inclusă sau este adesea găsit inclus cu multe planuri de găzduire partajată. Weebly oferă proprietarilor de site-uri un pachet complet, combinând un constructor fantastic cu teme excelente și funcționalități de bază de comerț electronic.

Apreciem că puteți utiliza cu ușurință numele dvs. de domeniu personalizat, dar clienții mai experimentați s-ar putea trezi depășind astfel de opțiuni pentru începători în curând. De exemplu, veteranii experimentați în SEO vor avea probabil nevoie de aplicații terță parte pentru a genera trafic eficient.

Weebly.com

Preț lunar de pornire 10,00 USD

 • Acces direct la popularul constructor de site-uri drag-and-drop
 • Complet găzduit, crearea de site-uri și marketing prin drag-and-drop
 • Alegeți dintre 100 de teme profesionale personalizabile
 • Adăugați formulare de contact și primiți răspunsuri prin intermediul aplicațiilor
 • Pregătit pentru comerțul electronic și prietenos cu SEO, cu instrumente încorporate
 • Începeți acum cu Weebly.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Weebly: Opinia expertului nostru

Weebly face parte din clica de elită a creatorilor de site-uri web drag-and-drop care include WordPress și Wix. com. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 500 MB – Nelimitat GRATUIT (cu planuri plătite) 3 minute

5. Site-uri Google

Recent reconstruit în jurul feedback-ului clienților, Google a reintrat în lupta pentru construirea site-ului web cu o opțiune impresionantă pentru proprietarul site-ului mai îndrăzneț. Deși generatorul de site-uri Google este nou, platforma se integrează cu toate aplicațiile Google familiare pe care obișnuiești să le folosești. Cine poate argumenta implementarea Google Analytics pentru a urmări performanța site-ului?

Site-urile Google reînnoite ar putea fi încă puțin prea simple pentru utilizatorii care caută un site mai nuanțat.

Cea mai mare gaură flagrantă din Google Sites sunt șabloanele: utilizatorii au doar șase opțiuni și toate arată ridicol de asemănătoare. Platforma oferă utilizatorilor flexibilitate de a-și personaliza aspectul, dar începătorii vor trebui să se adreseze dezvoltatorilor de teme terți pentru inspirație sau mai multe alegeri de design.

6. Squarespace

Squarespace oferă unele dintre cele mai uimitoare șabloane din industria construcțiilor de site – dar au un preț ridicat. Ne place aspectul rafinat al Squarespace, dar utilizatorii care au bugetul vor găsi multe instrumente similare pe alți constructori pentru mult mai puțin.

Atrăgând tipurile creative, Squarespace oferă șabloane uimitoare din punct de vedere vizual și orientate spre performanță.

Cu toate acestea, clienții care rămân cu Squarespace se vor bucura de lățime de bandă și spațiu de stocare nelimitat, certificate SSL și un nume de domeniu gratuit. Fotografii, în special, vor aprecia instrumentele de importare și procesare a imaginilor, precum și CDN-ul inclus pentru livrare rapidă pe site.

Alternative WordPress „eCommerce”.

Din cutie, WordPress nu include niciun instrument de comerț electronic. Cu toate acestea, răspunzând la sugestiile utilizatorilor privind funcțiile de creare și gestionare a magazinelor online, compania-mamă Automattic a achiziționat WooCommerce, cel mai popular plugin WordPress de comerț electronic în spatele a peste 28% din toate magazinele online.

7. Shopify

Shopify este cea mai accesibilă soluție de comerț electronic. Proprietarii de afaceri nu vor trebui să se înscrie pentru un plan de găzduire, dar vor găsi mai puține opțiuni de personalizare pe Shopify decât pe alte platforme. Cu scopul de a simplifica vânzarea, Shopify oferă utilizatorilor sute de șabloane, coșuri de cumpărături încorporate și o suită completă de marketing.

Shopify.com

Preț lunar de pornire 29,00 USD

 • Creator de site-uri cu teme gratuite și premium
 • Lățime de bandă, stocare și produse nelimitate
 • Tabloul de bord ușor de utilizat pentru gestionarea comenzilor, expedierii și plăților
 • O mulțime de funcții, inclusiv coduri de reducere
 • Subdomeniul MyShopify.com GRATUIT sau folosește-l pe al tău
 • Încercați Shopify GRATUIT timp de trei zile.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Shopify: recenzia expertului nostru

Lucrul grozav despre Shopify este modul în care setul de funcții se concentrează pe comerțul electronic, un obiectiv al multor cumpărători de găzduire partajată. Planurile Shopify sunt găzduite integral, dar majoritatea planurilor companiei sunt semnificativ mai costisitoare decât majoritatea gazdelor partajate pe care le-am întâlnit. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 3 zile Nelimitat Subdomeniu GRATUIT 5 minute

8. Vouzie

Fiind unul dintre pionierii comerțului electronic, Volusion a început în 1999 ca un instrument all-in-one pentru a ajuta oamenii să-și lanseze și să-și conducă afacerea online. Acum, platforma a procesat peste 185 de milioane de comenzi în valoare de 28 de miliarde de dolari.

Volusion.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Tot ce ai nevoie pentru a dezvolta un magazin online
 • Creator de magazine glisați și plasați și teme GRATUITE
 • Procesarea plăților, livrarea și inventarul GRATUIT
 • Marketing cu reduceri, buletine informative și multe altele
 • Lățime de bandă nelimitată și instrumente pentru SEO
 • Încercați Volusion GRATUIT timp de 14 zile.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Volusion: evaluarea expertului nostru

Volusion împachetează tot ce aveți nevoie pentru a construi o prezență puternică în magazin online în pachete competitive. Începeți cu un editor drag-and-drop și creați categorii pentru produse nelimitate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile Nelimitat Nou sau Transfer 5 minute

9. Magento

Rezonând cu organizațiile mai consacrate și vitrinele online, Magento oferă soluții pentru gestionarea comenzilor, business intelligence, expediere și monetizarea canalelor sociale. Împreună, produsele Magento gestionează un volum brut de mărfuri de peste 50 de miliarde de dolari.

Platforma Magento se extinde pentru a răspunde nevoilor mărcilor majore, inclusiv Burger King și Coca-Cola.

Magento are rădăcini open-source în ediția comunitară a companiei, care se extinde la versiuni enterprise și cloud, oferind funcționalitate și suport suplimentar. Totuși, programul ar putea fi puțin prea complex pentru începători, care s-ar putea bloca cu ușurință în toți pașii de personalizare și configurare a platformei.

10. PrestaShop

La fel ca Magento și WordPress, PrestaShop este o platformă auto-găzduită, ceea ce înseamnă că utilizatorii trebuie să instaleze software-ul în contul lor de găzduire. PrestaShop oferă întreprinderilor mici o bună parte de funcționalitate și flexibilitate, fără a fi la fel de copleșitor ca Magento. Cerințele scăzute de sistem înseamnă că PrestaShop funcționează eficient și nu vă va bloca hardware-ul de găzduire.

Apreciem modul în care PrestaShop combină funcționalitatea cu utilitatea pentru întreprinderile mici și mijlocii.

Serviciul gratuit vine cu peste 2.000 de teme profesionale, toate optimizate pentru dispozitive mobile. Un tablou de bord simplificat oferă acces ușor la peste 300 de funcții, inclusiv automatizarea e-mailului și SEO, iar proprietarii de magazine pot adăuga o mulțime de module gratuite sau plătite.

Alternative de „blogging” la WordPress

Pur și simplu a avea ceva de spus este un motiv major pentru a intra online și a crea un site web personal. Indiferent dacă doriți să împărtășiți aventurile tale cu prietenii tăi sau să arăți poetic pe o problemă filozofică, WordPress și alte platforme îi ajută pe scriitori să-și dedice proza pixelilor.

11. Mediu

Creată de co-fondatorul Twitter Evan Williams, Medium este o platformă de publicare relativ nouă, care oferă scriitorilor un spațiu fără dezordine pentru a crea și a împărtăși gânduri dincolo de limita de 140 de caractere a Twitter. Editorul este distilat doar în cuvintele utilizatorului, făcându-vă foarte simplu să vă împărtășiți gândurile lumii.

Medium (stânga) oferă bloggerilor o experiență de scriere pură și minimalistă, în timp ce WordPress (dreapta) oferă mai multe funcții.

Bloggerii nu sunt blocați de teme sau pluginuri pentru că pur și simplu nu există. Amatorii și profesioniștii apelează deopotrivă la Medium pentru conținut care contează, indiferent dacă scrieți un eseu profund personal sau examinați complexitățile unei probleme din întreaga lume. Scriitorii care caută un portofoliu sau orice altă funcționalitate nu îl vor găsi aici.

12. Fantomă

O bază de cod open-source reprezintă tot ceea ce împărtășesc Ghost și WordPress. Platforma va atrage scriitorii puri cu o experiență simplă și va reduce decalajul cu utilizatorii mai științiști, bazându-și interfața pe Markdown, un limbaj de formatare ușor care poate fi convertit în HTML fără a utiliza butoanele de formatare.

Utilizând Markdown, Ghost face apel la puriștii scriitori și la proprietarii de site-uri cunoscători de tehnologie.

Finanțat de un proiect Kickstarter, Ghost include un tablou de bord intuitiv și un portal de management al conținutului ultra-simplu. Programul oferă mai multe funcții decât Medium, fără durerile de cap și distragerile WordPress. Este posibil ca utilizatorii să piardă în continuare unele dintre flexibilitatea și caracteristicile unui constructor de site-uri cu drepturi depline sau ale unui sistem de gestionare a conținutului, dar ne place cum Ghost îmbină nevoile atât ale scriitorilor, cât și ale designerilor.

13. Blogger

Interesant este că Blogger este a doua intrare a Google pe această listă. În timp ce Google Sites este mai orientat pentru începătorii care caută un site complet, Blogger este strict un instrument de blogging. Blogger este încă un produs extrem de popular, oarecum moștenit, dar atenția reînnoită a Google pentru platforma Sites a alimentat multe speculații cu privire la ceea ce intenționează să facă gigantul tehnologic cu două oferte aproximativ similare.

Tabloul de bord Blogger a fost modernizat la sfârșitul anului 2016, făcându-le mai ușor pentru scriitori să adauge mai mult conținut.

Pentru o evaluare mai profundă, am comparat Blogger și WordPress pe șase puncte cheie, inclusiv securitate, instrumente de comerț electronic și teme. Alertă spoiler: ne place mai mult WordPress și chiar oferim utilizatorilor instrucțiuni pas cu pas despre cum să transferăm site-urile Blogger pe WordPress.

Alternative pentru „Gestionarea conținutului” la WordPress

Iată unde WordPress primește în sfârșit un joc acasă. În esență, WordPress este cu adevărat un CMS sau un sistem de gestionare a conținutului – este mai mult decât un blog și cu siguranță nu un constructor de site-uri. Un CMS gestionează o gamă mai largă de conținut și se integrează mai perfect cu pluginuri care adaugă mai multe funcții. Adorăm WordPress pentru orice, dar știm că alte CMS-uri apelează la anumite cazuri de utilizare.

14. Joomla

O altă platformă open-source, Joomla este al doilea cel mai folosit CMS, conform BuiltWith – deși WordPress este în frunte cu o marjă destul de mare. Utilizatorii se pot bucura de aceeași dezvoltare bogată, condusă de comunitate, ca și WordPress, cu teme și pluginuri ample.

Joomla există aproape la fel de mult ca WordPress și se bucură de o urmărire la fel de pasionată.

În funcție de cine vorbiți și de cum doriți să utilizați Joomla, CMS-ul poate fi complex și dificil de navigat – sau plin de funcții robuste care atrag organizațiile mai mari. WordPress este probabil mai utilizabil pentru bloggerii ocazionali sau proprietarul site-ului.

15. Drupal

Chiar în spatele Joomla în ceea ce privește popularitatea, Drupal este un CMS puternic care poate fi folosit și ca un cadru pentru a-ți construi propriul CMS. După cum probabil ați ghicit, Drupal este cel mai complex și mai provocator dintre cele trei CMS-uri majore – dar platforma super-sofisticată vine cu o securitate și o performanță puternice care atrag companiile și organizațiile mari care se ocupă de informații sensibile.

Comunitatea Drupal are peste 100.000 de colaboratori activi care fac aproximativ 2.000 de comite în fiecare săptămână.

16. CMSMS

Odată ce treci de The Big Three, opțiunile tale devin destul de subțiri. CMS Made Simple abia se înregistrează când vine vorba de utilizarea CMS și cota de piață, dar platforma oferă un spațiu simplu și necomplicat pentru a crea și a rula un site web.

Cea mai tânără dintre opțiunile noastre CMS, CMS Made Simple oferă proprietarilor de site-uri o alternativă ușoară.

Deși CMSMS oferă un mediu ușor și flexibil, utilizatorii vor trebui să învețe și să înțeleagă nuanțele modului în care funcționează interfața în comparație cu opțiunile mai populare. Există diferite bune practici și un nou limbaj de șabloane. La sfârșitul zilei, CMSMS este bine – WordPress este pur și simplu mai bun.

Spuneți-ne ce vă place sau ce nu vă place despre WordPress

Acum că ai văzut toate celelalte opțiuni, cum schimbă asta părerea ta despre WordPress? Crearea și rularea unui site web poate fi o experiență foarte personală pe care fiecare o abordează diferit. Deși WordPress funcționează pentru majoritatea, este posibil să găsiți mai mult succes și fericire cu o altă platformă mai potrivită nevoilor și nivelului dvs. de confort.

Vestea bună este că WordPress, împreună cu majoritatea celorlalte platforme pe care le-am acoperit, sunt complet libere de utilizat și încercat. Simțiți-vă liber să vă petreceți timpul pentru a vă juca cu fiecare pentru a vedea care serviciu se potrivește cel mai bine.

Dacă rămâneți cu WordPress, totuși, luați în considerare verificarea listei noastre de gazde de top pentru WordPress. Orice companie de găzduire valoroasă oferă acces și instalări cu un singur clic pentru majoritatea opțiunilor din această listă, dar unele dintre favoritele noastre fac un pas suplimentar pentru WordPress – creșterea performanței, gestionarea actualizărilor de securitate și furnizarea de echipe de asistență dedicate.

Vezi recenzia noastră completă despre Wix

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Wix este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzia noastră Alexandra Anderson a luat recent Wix pentru o învârtire și a evaluat populara gazdă cu 4,9 în categoria Website Builder Hosting dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a spus Alexandra despre Wix:

Wix oferă unul dintre cele mai rapide și mai ușoare mijloace de a obține un site online – gratuit pentru a începe. Au un set de funcții robuste care crește în fiecare zi, pe măsură ce Wix conduce în nișa constructorului web bazat pe browser. În timp ce suportul este subpar în comparație cu cel al celor mai buni constructori web ai gazdelor, personalizarea și lista în continuă creștere de șabloane este greu de învins.

Înainte de a vă înscrie la Wix, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Wix. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a lui Wix
 • Wix: 4,9/5,0 față de altele
 • Wix: 0,00 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Wix este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Wix. Și la 0,00 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele funcții grozave care vin în orice plan Wix.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company