Cele mai bune 5 alternative HostGator (aprilie 2023)

Cele mai bune 5 alternative HostGator (aprilie 2023)

Cele mai bune 5 alternative HostGator (aprilie 2023)

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune alternative pentru HostGator, ați ajuns la locul potrivit. Găsirea gazdei potrivite poate fi dificilă, cu tone de viraje care vin sub formă de caracteristici de găzduire și concurenți. Alegerea primei companii de găzduire web care se întâlnește pe ecran poate să nu fie întotdeauna cea mai înțeleaptă alegere, deoarece fiecare gazdă aduce ceva diferit la masă. Cercetând un furnizor de găzduire, puteți afla ce public vizează, puteți verifica combinația de caracteristici ale acestuia și puteți cântări opțiunile.

HostGator este un furnizor de găzduire popular în lumea furnizării serverelor. Un pionier timpuriu în găzduire, HostGator a fost o forță constantă, furnizând servicii de găzduire mii de clienți din 2002. Deși planurile de găzduire HostGator au avantaje, probabil că puteți găsi o valoare mai bună pentru banii dvs. de la o altă gazdă. Dacă descoperiți că HostGator nu este alegerea potrivită, avem primele cinci alternative pentru a vă ajuta să determinați un loc de aterizare. Fiecare gazdă pe care o listăm mai jos are punctul său unic de vânzare. Citiți mai multe pentru a afla despre caracteristicile și experiența lor de găzduire.

1. Bluehost: Cel mai bun pentru WordPress Începând de la 2,95 USD

WordPress este un software CMS popular pe care utilizatorii începători și experimentați îl folosesc pentru a-și crea site-urile web. WordPress oferă o bază excelentă pentru bloguri, vitrine de comerț electronic și o varietate de alte site-uri web, cu funcții personalizabile și pluginuri pentru un aspect personalizat.

Dacă sunteți începător la găzduire, Bluehost reprezintă o opțiune fantastică, deoarece simplifică experiența de găzduire pentru toată lumea. De la configurare la gestionare, planurile de găzduire Bluehost oferă o navigare simplificată cu instalarea WordPress cu un singur clic și înregistrarea domeniului și mai multe funcții și integrări personalizate pentru WordPress. Planurile de găzduire Bluehost includ și servicii WordPress gestionate pentru utilizatorii care doresc mai multă libertate și caută să se concentreze exclusiv pe operațiunile lor.

Unele dintre caracteristicile noastre preferate Bluehost includ:

 • Certificat SSL gratuit
 • Asistență clienți prin chat live 24/7
 • Management multisite

Bluehost este unul dintre puținii furnizori de găzduire recomandați de comunitatea WordPress însăși. Tabloul de bord ușor de utilizat și experiența de găzduire perfectă pot ajuta orice începător să-și înceapă dezvoltarea WordPress cu asistență pentru clienți 24/7 combinată pentru asistență suplimentară.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

2. Hostinger: Cel mai bun pentru începători Începând de la 1,99 USD

Hostinger oferă pachete de găzduire ieftine, cu o interfață de utilizator ușor de utilizat. Deși Hostinger este mai mic ca preț, nu sacrifică calitatea. Serviciul de găzduire web prioritizează vitezele de încărcare și performanța web, oferind utilizatorilor resurse susținute de servere LiteSpeed și de acceleratorul WordPress, LSCache.

Utilizați panoul său de control proprietar, hPanel, pentru a gestiona eficient resursele de găzduire, pentru a urmări modificările contului și pentru a citi informațiile de pe server. Hostinger creează cu siguranță o atmosferă plăcută pentru începători, pentru a începe călătoria lor de găzduire fără a pierde banca.

Unele dintre caracteristicile noastre preferate Hostinger includ:

 • management DNS
 • Creator de site-uri web gratuit
 • Accelerarea WordPress
 • Certificat SSL gratuit

Dacă doriți o experiență de găzduire rapidă la un preț mai mic, căutați Hostinger. Compania de găzduire se asigură că fiecare utilizator primește performanțe ridicate cu o garanție de rambursare a banilor de 30 de zile pentru a porni.

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

3. Găzduire A2: Cel mai bun timp de funcționare începând de la 2,99 USD

Performanța este esențială pentru orice demers de succes al site-ului. La urma urmei, cei mai buni furnizori de găzduire web sunt cei care pot menține un site online. De aceea, a trebuit să plasăm A2 Hosting în fruntea listei noastre pentru cel mai bun timp de funcționare și găzduire de înaltă performanță.

A2 Hosting are un mediu de găzduire optimizat care include servere Turbo, acceleratoare de site și instrumente de securitate de top. Utilizatorii nu trebuie să-și facă griji cu privire la performanța site-ului sau dacă paginile lor web vor fi disponibile vizitatorilor cu A2 Hosting. Pe lângă garanția de funcționare de 99,9%, A2 Hosting ia și alți pași pentru a asigura utilizatorilor o experiență de găzduire rapidă și fluidă.

Unele dintre funcțiile noastre preferate de găzduire A2 includ:

 • Migrare gratuită și ușoară a site-ului
 • Integrarea panoului de control cPanel
 • Soluție Anycast DNS

A2 Hosting oferă infrastructură de mare putere, cu viteze rapide de încărcare și performanță stabilă ca beneficii. Alături de experiența de găzduire optimizată, utilizatorii beneficiază de asistență atentă pentru clienți pentru toate problemele lor tehnice.

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Creștere GRATUITĂ a vitezei Cloudflare CDN și SSD
 • Memorare în cache optimizată și instalări cu 1 clic
 • E-mail nelimitat, domenii și baze de date
 • Securitate avansată și HackScan GRATUIT
 • Asistență 24/7 prin telefon, chat și bilete
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Există o mulțime de furnizori excelenți de găzduire partajată cPanel, așa că ceea ce diferențiază A2 Hosting de restul. Compania nu numai că oferă o mulțime de funcții, dar și-a construit pachetele personalizate pentru performanță, viteză și securitate îmbunătățite – punându-vă prioritățile mai presus de preț. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

4. GoDaddy: Cel mai bun pentru domenii începând de la 2,99 USD

GoDaddy, campionul serviciilor de domeniu, oferă utilizatorilor tot ce au nevoie pentru a-și crea o prezență web, de la înregistrarea domeniului și construirea site-ului până la resursele de găzduire. Clasat ca numărul 1 de înregistrare a domeniilor din lume, utilizatorii nu vor găsi lipsă de nume de domenii de nivel superior, extensii și alte funcții de domeniu la un preț accesibil.

Dacă prioritizați domeniile pentru proiectul dvs. online, GoDaddy este cu siguranță calea de urmat. Dar compania de găzduire oferă și resurse ample de găzduire în cadrul planurilor sale de a vă lansa aventura pe site-ul dvs.

Unele dintre funcțiile noastre preferate GoDaddy includ:

 • Lățime de bandă nelimitată
 • Backup-uri zilnice
 • Domeniu gratuit și certificat SSL

Caracteristicile unice ale GoDaddy nu se opresc la serviciile sale de domeniu. Compania de găzduire oferă, de asemenea, un creator de site-uri web capabil cu o mulțime de șabloane, teme personalizate și instrumente de marketing. GoDaddy face eforturi suplimentare pentru a oferi toate elementele esențiale de găzduire sub un singur acoperiș.

GoDaddy.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Gestionați-vă domeniul și găzduirea sub un singur acoperiș
 • Alegerea panourilor de control cPanel sau Plesk
 • Până la lățime de bandă și stocare nelimitate
 • Cutiile de e-mail Microsoft 365 incluse GRATUIT pentru primul an
 • Obțineți o reducere de 70% înregistrându-vă astăzi
 • Începeți acum pe GoDaddy.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

GoDaddy: recenzia expertului nostru

Un factor de atracție major pentru serviciile de găzduire GoDaddy este cu siguranță costul. Este greu să depășiți găzduirea web pentru doar câțiva dolari pe lună, mai ales când compania include un nume de domeniu gratuit, panou de control, timpi de încărcare impresionant de rapid și site-uri web nelimitate cu majoritatea planurilor. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 25 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

5. Wix: Cel mai bun constructor de site-uri cu găzduire începând de la 0,00 USD

Înainte de a putea avea un site web prezentabil, aveți nevoie de un constructor de site adecvat. Fiecare site web are nevoie de un design fantastic de brand pentru a capta atenția și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. În timp ce unii creatori de site-uri de bricolaj oferă șabloane și editori ușor de utilizat, alții merg dincolo de și cu instrumente de personalizare și înfrumusețare.

Wix este cel din urmă. Folosind Wix, utilizatorii primesc o platformă de creare a site-ului bogată în funcții, care include teme personalizabile, instrumente SEO și funcționalități avansate pentru creare și personalizare fără limite. Cu Wix, nu trebuie să faci mare lucru pentru a obține un site web cu aspect profesional, cu un mediu de găzduire ușor de navigat pentru a-l face backup.

Unele dintre funcțiile noastre preferate Wix includ:

 • Înregistrare gratuită a numelui de domeniu
 • Șabloane și pagini nelimitate

Wix are unul dintre cei mai buni creatori de site-uri de pe piață, dacă nu cel mai bun. Utilizatorii primesc o funcționalitate de neegalat și un editor creativ care le permite să depășească personalizarea și designul mărcii. Wix simplifică cu siguranță totul despre găzduire.

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul drag-and-drop
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

De ce tip de plan de găzduire am nevoie?

Găsirea unui furnizor de găzduire de încredere este un lucru, dar găsirea celui mai bun plan de server pentru proiectul dvs. online necesită și câteva teme. Există patru tipuri de planuri de server în spectrul de găzduire web: partajat, VPS, dedicat și găzduire în cloud. Odată ce înțelegeți beneficiile fiecărui tip de server și modul în care resursele acestora se potrivesc cu agenda dvs., alegerea dintre planurile de găzduire nu va fi dificilă.

Mai jos, discutăm despre structura fiecărui tip de server și despre beneficiile unice pe care fiecare le oferă.

Găzduire partajată: Începând cu găzduirea partajată este locul în care majoritatea oamenilor își încep călătoriile pe site-uri web datorită facilității de utilizare și accesibilității găzduirii partajate. Acest tip de plan de găzduire este găzduit pe servere partajate.

Serverele partajate permit mai multor utilizatori să partajeze resursele într-un singur mediu de server. Deoarece resursele nu sunt izolate, clienții planului de găzduire partajată se pot confrunta cu dezavantajele „sindromului vecinului zgomotos”. Acest sindrom apare atunci când site-ul web al unui chiriaș sifonează resurse pentru el însuși și reduce performanța site-urilor din jur.

Deși găzduirea partajată are dezavantajele sale, este totuși o alegere excelentă pentru începători pentru a-și porni proiectele online. Gazduirea partajata ofera resurse ample de server la preturi mici pentru utilizatorii cu nevoi minore de trafic. Furnizorii de găzduire partajată se ocupă și de gestionarea serverului, facilitând gestionarea site-urilor web pentru utilizatori.

Vedeți cele mai bune planuri de găzduire partajată >>

Găzduire server privat virtual: Aici, urcăm pe scara de găzduire. Serverele private virtuale, sau VPS-urile, mișcă acul pentru alocarea resurselor și utilizarea. Spre deosebire de găzduirea partajată, planurile VPS oferă o alocare izolată de resurse, deși site-uri web cu mai mulți utilizatori trăiesc pe un singur server.

Modul în care un VPS face acest lucru se reduce la structura sa de infrastructură. Serverele private virtuale folosesc tehnologia de virtualizare pentru a separa o mașină fizică în mai multe medii de server. În acest fel, utilizatorii primesc spațiu de server dedicat pentru a-și găzdui site-urile sau aplicațiile și posibilitatea de a-și scala site-urile web.

Populară printre dezvoltatori, găzduirea VPS le permite utilizatorilor să personalizeze și să modifice mediul serverului lor printr-o funcție numită acces root. Dacă sunteți în căutarea pentru mai multă flexibilitate, scalabilitate și control, găzduirea VPS va fi o opțiune excelentă.

Este nevoie de mai multă expertiză tehnică pentru a debloca pe deplin potențialul găzduirii VPS și pentru a-și gestiona mediul. Serviciile de găzduire oferă, de asemenea, planuri gestionate pentru a ajuta utilizatorii cu sarcinile de întreținere a serverului, dar acele planuri vor costa mai mult.

Vedeți cele mai bune planuri de găzduire VPS >>

Găzduire pentru servere dedicate: de obicei, clasate în vârful spectrului de găzduire, serverele dedicate sunt în frunte pentru un motiv. Găzduirea dedicată depășește VPS și găzduirea partajată în aproape toate categoriile, inclusiv performanța și timpul de funcționare.

Cu un plan dedicat, utilizatorii primesc un server întreg pentru a-și găzdui fișierele web, pentru a-și alimenta sarcinile de lucru și pentru a-și gestiona operațiunile. Nu există limite pentru personalizarea, controlul sau scalabilitatea resurselor.

Utilizatorii câștigă confidențialitate completă deoarece nu există alți chiriași care să vă întrerupă performanța sau mediul serverului. Serverele dedicate permit utilizatorilor să-și configureze serverele așa cum doresc și să se bucure de resurse garantate și de performanță optimă la timpul de încărcare.

Proprietarii de site-uri web care au în vedere creșterea scalabilă sau care au deja nevoi de trafic ridicat pot folosi găzduirea dedicată pentru operațiunile lor. Dar cu mai multe resurse vin mai multe costuri. Serverele dedicate au cel mai mare preț de pe lista de servere, ceea ce utilizatorii vor trebui să facă compromisuri pentru o experiență de găzduire excelentă.

Vedeți cele mai bune planuri de găzduire dedicată >>

Găzduire în cloud: planurile de găzduire în cloud trăiesc în mijlocul pachetului, dar asta nu înseamnă că beneficiile sale sunt medii. Serviciile cloud oferă utilizatorilor tot ce este mai bun din ambele lumi. Deși niciun alt serviciu de găzduire nu poate depăși prețurile de găzduire partajată, găzduirea în cloud oferă performanțe de top, viteză și timp de funcționare la un preț accesibil.

Furnizorii de găzduire în cloud folosesc o rețea de servere virtuale și fizice pentru a-și alimenta planurile, ceea ce înseamnă că niciun pachet de găzduire nu este găzduit pe un singur server. Dacă un server eșuează, găzduirea în cloud își folosește redundanța serverului pentru a migra fișiere web pe un alt server din rețea, permițând un timp de funcționare și o performanță mai bune. Soluțiile de rețea cloud sunt fiabile, flexibile și scalabile, făcându-le ideale pentru multe cazuri de utilizare.

Vedeți cele mai bune planuri de găzduire în cloud >>

Găzduire WordPress: Găzduirea WordPress, pe de altă parte, nu are o anumită atribuire de server. În schimb, găzduirea WordPress este atunci când furnizorii de găzduire își optimizează serverele, indiferent dacă sunt partajate sau VPS, pentru a găzdui software-ul WordPress și mediul acestuia.

Găzduirea WordPress este practic o subcategorie de găzduire web. Fiecare plan de găzduire WordPress este adaptat pentru mediul CMS și include diverse funcții și instrumente pentru a simplifica experiența utilizatorilor. Gazdele web configurează serverele pentru a îndeplini cerințele de performanță WordPress cu stocarea în cache și gestionează actualizările software și problemele tehnice.

Cu toate acestea, proprietarii de site-uri web nu trebuie neapărat să cumpere un pachet de găzduire WordPress pentru a găzdui un site WordPress. De asemenea, utilizatorii pot alege orice plan de server și pot descărca software WordPress printr-o instalare cPanel sau WordPress.org.

Vedeți cele mai bune planuri de găzduire WordPress >>

Găzduire reseller: găzduirea reseller este o altă subcategorie de găzduire web. Nu se referă neapărat la crearea și gestionarea site-ului web, dar reprezintă o oportunitate de afaceri grozavă.

Găzduirea reseller permite antreprenorilor să-și vândă serviciile de găzduire fără a deține fizic infrastructura serverului. Utilizatorii pot achiziționa resurse de la o companie de găzduire web pentru a le revinde propriilor clienți.

Prin folosirea găzduirii pentru reseller, companiile pot lăsa toate aspectele tehnice și întreținerea serverului în mâinile proprietarului infrastructurii și se pot concentra pe vânzarea produselor lor de găzduire. Majoritatea pachetelor de găzduire pentru reseller vin și cu servicii de etichetă albă, astfel încât companiile să își poată plasa brandingul pe planurile lor de găzduire. Găzduirea pentru reseller este cea mai bună pentru agențiile web și freelanceri care ar putea dori să-și completeze ofertele cu servicii de găzduire.

Vedeți cele mai bune planuri de găzduire pentru reseller >>

Pentru ce este cel mai bine utilizat HostGator?

Utilizatorii folosesc serviciile de găzduire din mai multe motive. Un dezvoltator poate avea nevoie de un server VPS pentru a construi o aplicație, în timp ce un proprietar de afaceri poate avea nevoie de el pentru a-și alimenta site-urile web. Diferitele gazde web oferă puncte de vânzare unice și oferă medii personalizate pentru cazuri de utilizare specifice.

Pentru HostGator, punctul său de vânzare este găzduirea de site-uri care au obiective de creștere. Această perspectivă poate fi văzută în resursele sale, deoarece acestea înclină spre creștere cu oportunități de extindere de la găzduire partajată la servere dedicate.

HostGator oferă 20 de ani de experiență și a ajutat peste 2 milioane de clienți să își instaleze site-urile online. Cu fundalul său testat în luptă, utilizatorii pot avea încredere în HostGator pentru a-și configura prezența pe web. Mulți utilizatori au relații de lungă durată cu HostGator și au folosit serviciul de găzduire pentru a-și dezvolta site-urile de-a lungul anilor. Dacă aveți obiective pentru creșterea traficului, HostGator are o mulțime de planuri pentru a vă ajuta să ajungeți acolo.

HostGator este cunoscut în principal pentru pachetele sale de găzduire partajată, care oferă prețuri accesibile, funcții utile și avantaje gratuite. Clienții apreciază asistența pentru clienți 24/7 de la HostGator, lățimea de bandă nemăsurată și elementele esențiale de găzduire, inclusiv e-mailul gratuit și serviciile de domeniu. Pentru utilizatorii care caută găzduire partajată cu servicii stabile pentru clienți, HostGator este o opțiune viabilă. Consultați recenzia noastră HostGator pentru mai multe informații despre ofertele sale.

HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Găzduiește până la un număr nelimitat de site-uri web într-un singur plan
 • Certificat SSL GRATUIT inclus în toate planurile
 • Lățime de bandă și adrese de e-mail nelimitate
 • Instalări WordPress cu un singur clic și instrumente GRATUITE pentru blog
 • Obțineți o reducere de 67% cumpărând în avans 36 de luni
 • Începeți acum pe HostGator.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator este un compromis excelent între performanță și preț. Compania oferă e-mailuri nelimitate, baze de date MySQL, spațiu pe disc și lățime de bandă, plus instalări cu un singur clic ale proiectelor open-source populare, pe lângă un 99. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Care furnizor de gazduire este cel mai ieftin?

Tuturor le plac ofertele care să permită bugetul, indiferent de produs. Indiferent dacă cumpărați un laptop sau prima mașină, prețurile vor fi întotdeauna pe lista de lucruri de luat în considerare în luarea deciziilor. Pentru găzduire, nu este diferit. Mulți utilizatori, în special cei începători, acordă prioritate prețurilor atunci când achiziționează un plan de găzduire.

Înainte de a vă stabili cu o gazdă web, ar trebui să determinați dacă valoarea pe care aceasta o aduce cazului dvs. de utilizare specific o depășește pe cea a altor concurenți. Valoarea poate fi măsurată în mai multe moduri, inclusiv colectarea de caracteristici, capabilitățile de performanță și calitatea resurselor de asistență.

Dacă sunteți un proprietar începător al site-ului, alegerea găzduirii partajate vă va oferi spațiu de experimentare, ținând în același timp portofelul sub control. Planurile de găzduire partajată sunt întotdeauna cele mai ieftine dintre toate tipurile de server, deoarece utilizatorii trebuie să partajeze aceleași resurse și spațiu de server. Din fericire, cel mai accesibil furnizor de găzduire din lista noastră, Hostinger, oferă și performanțe impecabile. Fără compromis aici. Hostinger face o treabă fantastică echilibrând prețul și flexibilitatea caracteristicilor.

Utilizatorii nu beneficiază de o experiență de găzduire slabă în schimbul costurilor mai mici ale Hostinger. În schimb, Hostinger oferă planuri de găzduire bine rotunjite care includ optimizarea WordPress, toate elementele esențiale pentru găzduire și viteze rapide de încărcare cu stocare SSD. Următorul său nivel nu costă mult mai mult și oferă și mai mult profit pentru banii dvs. Utilizatorii primesc lățime de bandă nelimitată, e-mail și nume de domeniu gratuit, management multisite și dublarea capacității de stocare SSD.

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

Pot obține găzduire web gratuit?

Da, există găzduire web gratuită. Și nu este o înșelătorie. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei încercări gratuite sau a unui serviciu de găzduire web gratuit, totuși, face o diferență enormă. Multe companii de găzduire de renume oferă o probă gratuită de 30 sau 14 zile a soluțiilor lor de rețea pentru noii utilizatori.

Dar există și furnizori, precum WordPress.com sau ByetHost, care oferă servicii de găzduire web complet gratuite. Aceste servicii au un preț, chiar dacă s-ar putea să nu te coste dolari în bancă. Serviciile gratuite de găzduire web sunt limitate în ceea ce pot oferi și mulți câștigă bani solicitând reclame pe site-urile web ale utilizatorilor.

Dacă căutați ceva gratuit și doriți o calitate mai bună, vă recomandăm să mergeți pe calea de încercare gratuită. Probele gratuite vă permit să înțelegeți cum funcționează găzduirea și să includă toate clopotele și fluierele. Multe gazde cu buget oferă probe gratuite, așa că, dacă decideți să vă mulțumiți cu una, nu veți plăti prea mult, doar câțiva dolari pe lună.

Găzduirea web de calitate merită prețul și oferă utilizatorilor toate instrumentele și caracteristicile de care au nevoie pentru a crea o prezență web de succes fără a sacrifica vitezele de încărcare sau suprafața site-ului. Citiți aici pentru a afla mai multe despre cele mai bune versiuni gratuite de pe piața de găzduire.

Care este cea mai bună alternativă HostGator?

Am ajuns la final! După ce am discutat despre toate alternativele noastre favorite HostGator, sperăm că aceste informații vă vor ajuta să vă luați decizia. Dar dacă încă întâmpinați probleme în a decide în ce direcție să mergeți, reexaminați-vă obiectivele și poate creați o listă de verificare pentru nevoile dvs. Căutați VPS, găzduire dedicată sau partajată? Doriți să acordați prioritate vitezei și timpului de funcționare sau prețului și serviciului pentru clienți? Găsirea răspunsurilor la aceste întrebări vă va ajuta să ajungeți la gazda potrivită pentru demersul dvs. online.

Cea mai bună alternativă HostGator va depinde de ceea ce cauți și de modul în care perspectiva ta online se potrivește cu ceea ce oferă gazda. Fiecare gazdă web are propria sa valoare, iar combinația potrivită de caracteristici pentru demersul tău există acolo.

Unele gazde sunt specializate în medii de găzduire VPS ieftine, în timp ce unele oferă instrumente de top pentru crearea de site-uri. Alte companii, precum WP Engine sau WPX Hosting, se concentrează pe medii WordPress optimizate. Există o mulțime de companii de găzduire dincolo de cele din partea de sus a listei noastre. Dacă doriți să vedeți mai multe gazde cu funcții extraordinare, consultați linkul de mai jos pentru ofertele și prețurile lor.

Obțineți oferte la cele mai bune gazde în 2023 >>

Vezi recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Găzduire WordPress dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 4.9/5.0 vs. altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company