Cele mai bune 5 alternative Bluehost (aprilie 2023)

Cele mai bune 5 alternative Bluehost (aprilie 2023)

Cele mai bune 5 alternative Bluehost (aprilie 2023)

Bluehost oferă pachete de găzduire simple, susținute de WordPress, dar avem cinci alternative Bluehost care pot rivaliza cu serviciile sale. Înainte de a numi preferatele noastre, haideți să ne aruncăm în fundalul Bluehost. Din 2003, Bluehost a furnizat soluții de găzduire all-in-one create pentru a face web-ul accesibil pentru toată lumea. Și a făcut acest lucru cu tablouri de bord ușor de utilizat, instalări WordPress cu un singur clic și gestionarea fără probleme a găzduirii, în timp ce a primit o recomandare strălucitoare de la WordPress.org însuși.

Gazdele web au propuneri de valoare, medii de găzduire și combinații de caracteristici diferite. Asta face ca lumea gazdelor să se întoarcă, până la urmă. Aceste diferențe ajută companiile de găzduire să-și găsească publicul de nișă. În timp ce Bluehost poate funcționa pentru un utilizator, dezavantajele sale pot fi flagrante pentru altul. Este mai limitat în performanță și securitate decât alte gazde cu buget care au etichete de preț mai mici. Deși Bluehost reprezintă un punct de plecare fantastic pentru începătorii în călătoria lor de găzduire, proprietarii de site-uri web mai experimentați ar putea dori mai multă valoare și funcții pentru obiectivele lor web.

Mai jos, vom revizui primele cinci alternative Bluehost pentru diferite categorii, inclusiv WordPress, prețuri, performanță, servicii cloud și construirea site-ului. Citiți mai departe pentru mai multe informații despre caracteristicile fiecărei gazde și despre modul în care se descurcă față de aspectul de găzduire Bluehost.

SiteGround: Cel mai bun pentru WordPress (începând de la 2,99 USD)

Prima noastră alternativă Bluehost este un concurent de găzduire WordPress, SiteGround. Deși SiteGround oferă mai multe pachete de servere, să ne uităm la găzduirea WordPress și la modul în care se confruntă cu Bluehost. SiteGround simplifică experiența de găzduire prin furnizarea de planuri de găzduire WordPress gestionate care vin cu toate clopotele și fluierele. Utilizatorii nu trebuie să-și facă griji cu privire la sarcinile de întreținere, deoarece oferă actualizări automate pentru WordPress și pluginuri, asistență de specialitate, copii de siguranță zilnice și un WP Migrator care face migrarea site-ului simplă. SiteGround face, de asemenea, un pas mai departe în departamentul de securitate prin configurarea utilizatorilor cu un firewall personalizat pentru aplicații web și monitorizare pentru a bloca vulnerabilitățile emergente ale aplicațiilor.

Unele dintre funcțiile noastre favorite SiteGround includ:

 • Securitate sporită
 • CDN gratuit și un migrator de cont de e-mail
 • Memorare în cache gata de utilizare
 • Trafic necontorizat

SiteGround depășește, de asemenea, prin înrolarea unei combinații de energie 100% regenerabilă pentru toate planurile sale. Un alt punct culminant al pachetului său de găzduire este faptul că utilizatorii pot adăuga colaboratori pe site-urile lor care pot accesa conturi SiteGround individualizate pentru a ajuta la construirea sau întreținerea site-urilor.

SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Aprobat oficial de WordPress.org
 • Plugin de migrare GRATUIT sau instalare automată
 • Git preinstalat, 3 niveluri de cache și CDN GRATUIT
 • Asistent de configurare WP GRATUIT, punere în scenă și actualizări automate
 • Asistență rapidă, 24/7 prin intermediul unui sistem de chat personalizat
 • Începeți acum pe SiteGround.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Doriți un serviciu de găzduire fără probleme, optimizat pentru WordPress. SiteGround s-a gândit la tot ce aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. să funcționeze. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

Hostinger: Cel mai bun preț (începând de la 1,99 USD)

Prețurile Hostinger sunt atât de mici, încât ați crede că nu s-ar livra pe deplin pe partea de găzduire. Dar Hostinger demonstrează că această noțiune este greșită cu performanța fantastică și setul de caracteristici care optimizează călătoria de găzduire de la configurare la experiența utilizatorului final. Hostinger se angajează să ofere găzduire de top, în același timp depășind prețurile Bluehost.

Soluția sa all-in-one echipează utilizatorii cu elementele esențiale pentru a începe un site web, inclusiv înregistrarea numelui de domeniu, soluții pentru conturi de e-mail, un constructor de site-uri web, un firewall DNS și backup-uri săptămânale. Hostinger este, de asemenea, ideal pentru începători. Compania de găzduire oferă un panou de control ușor de utilizat, hPanel, pentru a vă ajuta site-ul să se construiască într-o clipă, cu o navigare simplificată.

Unele dintre caracteristicile noastre preferate Hostinger includ:

 • Certificate SSL gratuite nelimitate
 • Accelerarea WordPress
 • Garanție de funcționare de 99,9%.
 • Asistență live 24/7

Hostinger este, de asemenea, global, deținând centre de date în întreaga lume în Europa, Asia, SUA și Brazilia. În ceea ce privește performanța, Hostinger poate gestiona o parte echitabilă a traficului la viteze rapide alimentate de serverele LiteSpeed, permițând utilizatorilor să ofere vizitatorilor o experiență plăcută. Hostinger este cu adevărat alternativa Bluehost accesibilă, cu cel mai bun profit.

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

Gazduire InMotion: cel mai bun timp de funcționare (începând de la 2,29 USD)

Timpul de funcționare este esențial pentru succesul unui site web. Este măsura pe care gazdele web o folosesc pentru a comunica timpul pe care site-ul dvs. este activ și disponibil pentru utilizatori. Deși standardul din industria de găzduire este o garanție de funcționare de 99,9%, alți factori pot fi, de asemenea, evaluați pentru a asigura performanța serverului, inclusiv echilibrarea sarcinii, măsuri de securitate și infrastructură de înaltă performanță.

InMotion Hosting excelează în funcționare, oferind o suită completă de instrumente pentru a crește performanța serverului. Instrumentele sale de securitate, combinate cu viteze și performanțe de două ori mai mari, garantează utilizatorilor un mediu de găzduire eficient pentru a-și construi site-urile web.

Unele dintre funcțiile noastre preferate de găzduire InMotion includ:

 • Stocare SSD NVMe nelimitată pe planuri de nivel superior
 • Găzduire partajată pentru dezvoltatori
 • Asistență prin chat live 24/7/365
 • Lățime de bandă nelimitată

InMotion oferă, de asemenea, integrarea cPanel pentru gestionarea simplă a serverului și navigarea prin funcții. Este greu să treci cu vederea beneficiile planurilor de găzduire ale InMotion. Cu InMotion, puteți duce performanța site-ului dvs. la următorul nivel, oferind în același timp utilizatorilor finali o experiență rapidă și sigură.

InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,29 USD

 • Creator de site-uri BoldGrid și șabloane GRATUITE
 • Migrații gratuite de site-uri web, domenii și cPanel
 • Stocarea SSD face ca site-ul dvs. să se încarce de până la 20 de ori mai rapid
 • Suita de securitate include SSL și protecție împotriva hackurilor
 • Lățime de bandă și conturi de e-mail nelimitate
 • Începeți acum cu InMotion.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting oferă un plan de găzduire partajat excelent la clasă business – cu un preț mai mic decât alte câteva gazde cu buget. Pentru mulțimea IT din audiență, veți aprecia accesul SSH, precum și suportul pentru PHP, Ruby, Perl, Python, WP-CLI și alte limbaje populare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile 100 GB SSD – Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Liquid Web: Cele mai bune servicii cloud (începând de la 15,00 USD)

Liquid Web oferă o platformă cloud personalizată pentru soluții de găzduire flexibile și sigure. Utilizatorii care caută mai multă putere și capacități tehnice pot profita de flexibilitatea găzduirii în cloud cu Liquid Web.

Deși platforma Liquid Web necesită expertiză tehnică, compania de găzduire oferă și servicii gestionate pentru a ajuta utilizatorii să-și navigheze în rețeaua cloud cu management hands-free și SLA-uri incredibile. Resursele serverului Liquid Web sunt ideale pentru utilizatorii care au în vedere proiecte mai mari, deoarece oferă performanțe ridicate și personalizare.

Unele dintre caracteristicile noastre preferate Liquid Web includ:

 • Asistență umană 24/7/365 cu chat live
 • 10 centre de date globale
 • Copii de rezervă GRATUITE, CDN și protecție DDoS

Serviciile de găzduire cloud fiabile ale Liquid Web și asistența excepțională pentru clienți ar putea ajuta la promovarea oricărui proiect, de la site-ul web al companiei până la o aplicație web de nivel următor. Dacă sunteți în căutarea unei gazde web cu găzduire puternică, dar dedicată, Liquid Web ar trebui să fie pe lista dvs. scurtă.

LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 15,00 USD

 • Găzduire de mare viteză, care este mai rapidă decât AWS, Rackspace și Digital Ocean
 • Copii de rezervă GRATUITE, CDN și protecție DDoS
 • Până la 16 procesoare cu stocare complet SSD
 • Alegeți între cPanel, Plesk sau InterWorx
 • Monitorizare în timp real și garanție de funcționare 100%.
 • Începeți acum pe Liquid Web.

VPS
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Nu este un secret până acum că Liquid Web este cunoscut pentru cea mai bună tehnologie din clasă și fiabilitate care depășește așteptările. Mediile cloud VPS ale companiei întruchipează această reputație la maximum – inclusiv produse WordPress și WooCommerce gestionate. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 40 GB SSD – 200 GB SSD 2 – 8 miezuri 2 GB – 16 GB

Wix: Cel mai bun constructor de site-uri cu găzduire (începând de la 0,00 USD)

Creatorii de site-uri web au ajutat la democratizarea web-ului în mai multe moduri. Utilizatorii nu mai au nevoie de expertiză tehnică pentru a construi un site web sau se bazează pe agenții web costisitoare pentru a crea o prezență web. Cu generatorii de site-uri fără cod, utilizatorii își pot pune site-ul în funcțiune în câteva minute.

Wix, un gigant în industria de creare de site-uri, oferă un constructor de site-uri web fără cod împreună cu planuri de găzduire pentru a ajuta utilizatorii în călătoria lor de găzduire web. Editorul de design cu drag-and-drop al Wix include o mulțime de funcționalități, șabloane și teme personalizabile pentru personalizare. Un alt punct important este faptul că utilizatorii pot începe gratuit cu Wix.

Unele dintre funcțiile noastre preferate Wix includ:

 • Mii de modele de șablon
 • funcționalitate de comerț electronic
 • Plan de pornire prietenos cu bugetul
 • Interfață ușor de utilizat

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul de glisare și plasare
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Wix furnizează utilizatorilor modele de vârf în industrie, care se potrivesc în orice domeniu sau caz de utilizare. Indiferent dacă sunteți un începător sau un proprietar de site-uri cu experiență, Wix face crearea site-ului web o ușoară și oferă utilizatorilor instrumentele și opțiunile de personalizare pentru a crea vitrine remarcabile sau bloguri elegante. Este posibil ca Wix să nu aibă cea mai puternică performanță de găzduire, dar are unul dintre cei mai buni creatori și design de site-uri de pe piață pentru instrumente fără cod.

Ce este WordPress Hosting?

WordPress este singurul CMS cu propria sa subcategorie de găzduire, afișându-și puterea și popularitatea în rândul proprietarilor de site-uri web și al companiilor de profil. WordPress alimentează mai mult de 43% din web, ceea ce înseamnă că 2 din 5 site-uri web folosesc WordPress pentru experiența utilizatorului. Dar ce este mai exact găzduirea WordPress?

Spre deosebire de alte planuri de găzduire, găzduirea WordPress nu are propria infrastructură specifică de server. În schimb, furnizorii de găzduire web pot folosi serverele pe care le au deja și le pot optimiza pentru software-ul WordPress. Aceste optimizări pot include tehnologia de stocare în cache specifică WordPress, instalarea WordPress cu un singur clic și alte plugin-uri de accelerare WordPress.

Gazdele web folosesc de obicei servere partajate sau VPS pentru a-și susține mediile de găzduire WordPress, în funcție de capabilitățile și de utilizatorii puternici pe care le doresc. Prin achiziționarea unui plan WordPress, utilizatorii își pot lăsa actualizările și întreținerea WordPress în mâinile furnizorului lor de găzduire. Multe companii, inclusiv WP Engine și WPX Hosting, oferă pachete de găzduire WordPress gestionate care includ toate caracteristicile esențiale, pe lângă migrarea gratuită a site-ului, eliminarea malware-ului și alte sarcini de gestionare.

Găzduirea WordPress răspunde cu adevărat nevoilor software-ului CMS și ale utilizatorilor săi. Este o alegere de top pentru un site web WordPress și ajută la simplificarea călătoriei pentru mulți utilizatori. Dacă sunteți în căutarea unui mediu personalizat, cu toate clopotele și fluierele, găzduirea WordPress poate fi o potrivire excelentă pentru dvs. ca utilizator WordPress.

Ce este Uptime?

Uptime și downtime există pentru a informa utilizatorii cu privire la fiabilitatea gazdei lor web. Uptime servește ca măsurătoare pentru a monitoriza timpul de funcționare a serverelor care găzduiesc site-urile web ale utilizatorilor. Timpul de inactivitate, pe de altă parte, comunică timpul în care un site web nu este disponibil pe web.

Majoritatea furnizorilor de găzduire, inclusiv Bluehost, oferă standardul din industrie a unei garanții de funcționare de 99,9% pentru serviciile lor de găzduire. Dar asta nu înseamnă neapărat că site-ul tău web va fi disponibil în orice moment. În schimb, o garanție de funcționare de 99,9% asigură că utilizatorii vor primi compensații de la gazda lor web dacă timpul de funcționare este sub procentul declarat, ceea ce înseamnă că timpul de nefuncționare va avea loc.

Deși timpul de nefuncționare este inevitabil, nu toate perioadele de nefuncționare sunt la fel. Întreținerea programată a serverului, amenințările de securitate, supraîncărcările serverului, întreruperile de curent și problemele hardware pot contribui toate la oprirea. Dar a vedea care dintre ele se întâmplă cel mai des vă poate ajuta să determinați viabilitatea performanței serverului gazdei dvs. Supraîncărcările constante ale serverului vor avea un impact negativ mai mare decât întreținerea programată a serverului peste noapte. De aceea, alegerea unei gazde web de încredere și a unui tip de server care să corespundă nevoilor dvs. de performanță va fi întotdeauna necesară.

Pentru ce este cel mai bine utilizat Bluehost?

Bluehost este un serviciu de găzduire web popular printre utilizatorii WordPress datorită planurilor sale prietenoase pentru începători și mediului personalizat. Bluehost merge mai presus și dincolo pentru utilizatorii WordPress, cu experți interni WordPress gata să ajute și mai multe funcții și plugin-uri personalizate pe care utilizatorii le pot utiliza. De asemenea, comunitatea WordPress a recunoscut Bluehost drept unul dintre cei mai buni furnizori de găzduire web pentru găzduirea WordPress. În afară de găzduirea WordPress, Bluehost este ideal pentru proprietarii de site-uri web începători care își încep călătoria web și au nevoie de un plan de pornire care nu este greu de gestionat.

Interfața ușor de utilizat și planurile cuprinzătoare ale Bluehost oferă utilizatorilor tot ce au nevoie pentru a crea o prezență web, de la înregistrarea numelui de domeniu și un certificat SSL gratuit la CDN și lățime de bandă nelimitată. De asemenea, oferă găzduire WordPress gestionată. Utilizatorii pot folosi Bluehost pentru o varietate de cazuri de utilizare, inclusiv eCommerce și bloguri personale. Performanța serverului Bluehost este însă limitată în câteva moduri. Mediul său de server este construit pentru proiecte mai mici și este posibil să nu satisfacă nevoile de servicii ale utilizatorilor care au în vedere o creștere mai scalabilă a traficului.

Bluehost oferă câteva caracteristici excelente care îl fac o alegere viabilă pentru publicul țintă. Planurile sale la prețuri competitive oferă stocare SSD, nume de domenii gratuite și asistență pentru clienți 24/7 live. Cu 20 de ani de experiență în domeniul găzduirii, echipa Bluehost știe cu siguranță un lucru sau două pentru a vă ajuta să începeți călătoria dvs. pe site. Consultați recenzia noastră Bluehost de mai jos pentru mai multe detalii despre gazdă web și cum vă poate ajuta să vă alimentați site-ul WordPress.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Care furnizor de gazduire este cel mai ieftin?

Gazda cea mai prietenoasă cu bugetul de pe lista noastră este și cea mai prietenoasă pentru începători. Hostinger oferă planuri de găzduire la prețuri accesibile pentru fiecare tip de server, de la rețele partajate la rețele cloud, care sunt ușor de utilizat și gestionat cu un panou de control intuitiv, hPanel. Cu planuri care pornesc de la 1,99 USD, Hostinger are unele dintre cele mai ieftine pachete de găzduire de pe piață, dar nu este lipsit de valoare. Utilizatorii pot economisi în timp ce primesc toate elementele esențiale de care au nevoie pentru a începe cu site-urile lor web și obiectivele online.

Planurile premium ale Hostinger, care sunt doar cu câțiva dolari în plus față de planul său de bază, oferă utilizatorilor o mulțime de avantaje gratuite pe care nu trebuie să le achiziționeze ca suplimente. Planurile Premium permit utilizatorilor să găzduiască până la 100 de site-uri web într-un singur cont, cu lățime de bandă nelimitată, e-mail gratuit și un nume de domeniu gratuit. Un alt avantaj este că utilizatorii își pot migra site-ul gratuit pe orice plan, echipa Hostinger gestionând procesul pentru ei. De asemenea, Hostinger acordă prioritate securității furnizând un scanner de malware și un firewall DNS Cloudflare care împreună își protejează serverele de nume de atacurile DDoS.

Cu centre de date pe patru continente, Hostinger oferă accesibilitate excelentă și servicii pentru clienți 24/7 pentru utilizatorii săi de pe tot globul. Utilizatorii pot aprecia, de asemenea, garanția de rambursare a banilor de 30 de zile, oferindu-le libertate de acțiune în cazul în care consideră că planurile sale de găzduire nu sunt potrivite.

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

Care furnizor de găzduire este cel mai rapid?

Un site web fără viteză poate fi o experiență frustrantă, nu numai pentru vizitatori, ci și pentru proprietarul site-ului. Fiecare proprietar de site-uri web dorește ca prezența lor online să fie accesibilă și plăcută de navigat, indiferent de cazul de utilizare. Indiferent dacă vindeți scoici sau scrieți povestiri pentru un public mic, performanța site-ului dvs. va dicta succesul experienței dvs. generale și clasamentul Google. Dacă nu doriți ca vizitatorii să aștepte prea mult pentru a vă încărca conținutul, abonarea la un plan de găzduire care acordă prioritate performanței înalte va fi cea mai bună mișcare.

InMotion Hosting se mândrește cu oferirea de găzduire de înaltă performanță și de încredere, începând cu fundamentul infrastructurii sale de server. InMotion nu omite o reîmprospătare a serverului și asigură utilizatorilor să primească cele mai bune capabilități de server pe care le poate gestiona. În ultimul an, echipa InMotion a încorporat stocarea SSD NVMe în planurile sale pentru a oferi utilizatorilor viteze de încărcare mai bune de la WordPress și găzduire partajată la găzduire VPS și oferte de servere dedicate. De asemenea, InMotion și-a construit hardware-ul cu cache UltraStack și redundanță totală a datelor pentru viteză suplimentară.

A2 Hosting este un alt furnizor de găzduire remarcabil care oferă servere de înaltă performanță și putere. Planurile sale sunt puțin mai scumpe decât InMotion Hosting, dar se pot încadra în bugetele majorității utilizatorilor. La fel ca și InMotion Hosting, A2 Hosting oferă și stocare SSD NVMe, împreună cu tehnologia sa unică de server Turbo. Compania de găzduire oferă planuri Turbo care oferă o ieșire CPU cu 40% mai rapidă și Litespeed Turbo Caching pentru optimizarea site-urilor, permițând site-urilor web să gestioneze mai mult trafic cu o fiabilitate mai bună.

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Creștere GRATUITĂ a vitezei Cloudflare CDN și SSD
 • Memorare în cache optimizată și instalări cu 1 clic
 • E-mail nelimitat, domenii și baze de date
 • Securitate avansată și HackScan GRATUIT
 • Asistență 24/7 prin telefon, chat și bilete
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

IEFTIN
EVALUAREA 4.6 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Există o mulțime de furnizori excelenți de găzduire partajată cPanel, așa că ceea ce diferențiază A2 Hosting de restul. Compania nu numai că oferă o mulțime de funcții, dar și-a construit pachetele personalizate pentru performanță, viteză și securitate îmbunătățite – punându-vă prioritățile mai presus de preț. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Pot obține găzduire web gratuit?

Găzduirea gratuită a site-urilor web sună grozav la început, dar prețul, de cele mai multe ori, este întotdeauna motivul. Există multe gazde care oferă planuri de găzduire gratuite cu resurse de server partajate, dar asta nu înseamnă că sunt cele mai potrivite pentru toată lumea. Dacă aveți obiective mari pentru site-ul dvs., găzduirea gratuită nu vă va beneficia pentru mult timp.

Gazdele web gratuite sunt un punct de plecare excelent pentru utilizatorii care doresc o perioadă demo cu gestionarea site-ului lor. Ele oferă exact cantitatea potrivită de resurse și valoare pentru a vă ajuta fie să testați un proiect online, fie să vă determinați traiectoria prin crearea site-ului web. Dar, dincolo de asta, pot fi dificil de gestionat, deoarece deseori clipesc pe reclame pe site-uri web și oferă performanțe limitate pentru majoritatea utilizatorilor.

În loc să optați pentru un pachet de găzduire gratuit, vă recomandăm să încercați o gazdă web printr-o încercare gratuită. Multe companii de găzduire de top oferă probe gratuite de 14 până la 30 de zile pentru ca utilizatorii să-și folosească și să verifice serviciile de găzduire. Este o modalitate fantastică de a înțelege gestionarea site-ului web și de a determina ceea ce vă place în găzduirea web fără obligații. Probele gratuite vă permit să experimentați tot ce are de oferit o gazdă fără partea plătitoare.

Dar nici o găzduire de calitate accesibilă nu este prea greu de găsit. Să plătești câțiva dolari pe lună poate merita, mai ales dacă pariezi pe rentabilitatea investiției. Gazdele bugetare oferă performanțe remarcabile și servicii pentru clienți pentru a-i ajuta pe utilizatori să funcționeze în cel mai scurt timp.

Care este cea mai bună alternativă Bluehost?

Acum că ați văzut primele cinci alternative ale noastre Bluehost, este rândul dvs. să vă cântăriți opțiunile. Atunci când stabiliți alegerea dvs., vă recomandăm să vă concentrați asupra obiectivelor dvs. și să vedeți ce tip de găzduire vă va ajuta să le îndepliniți. Este posibil să prioritizați performanța sau aveți nevoie de un plan prietenos cu bugetul. Cunoașterea nevoilor dvs. vă va ajuta să alegeți o gazdă web și un tip de server. Lucrul bun este că fiecare gazdă este diferită și are o valoare unică, ceea ce înseamnă că veți găsi una care să vă îndeplinească obiectivele individuale.

Alegeți o gazdă care va funcționa pentru site-ul dvs. pe termen lung. Cea mai bună alternativă Bluehost va fi cea care vă oferă tot ce aveți nevoie și o echipă de asistență pentru clienți care vă poate ajuta pe parcurs.

Poate că gazda web de care aveți nevoie nu se află pe această listă, ceea ce este rezonabil. Dar nu trebuie să căutați mai departe, deoarece avem și o listă cu cele mai bune companii de găzduire web din acest an. Consultați linkul de mai jos pentru a afla mai multe despre alte gazde de top de pe piață și propunerile lor de valoare.

Obțineți oferte la cele mai bune gazde în 2023 >>

Consultați recenzia noastră completă despre SiteGround

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, SiteGround este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzia noastră Alexandra Anderson a luat recent SiteGround pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 4,9 în categoria Găzduire WordPress dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut de spus Alexandra despre SiteGround:

Cu o reputație de asistență pentru clienți de încredere și inovații tehnologice de vârf, SiteGround trebuie să fie în fruntea listei dvs. de potențiali furnizori de găzduire. Gazda premium le permite proprietarilor de site-uri și utilizatorilor WordPress să opereze cu performanță și fiabilitate în medii cloud-powered scalabile fluid.

Înainte de a vă înscrie la SiteGround, este o idee bună să citiți recenzia completă a Alexandrei pentru a afla despre toate caracteristicile oferite de SiteGround. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Revizuirea completă a SiteGround
 • SiteGround: 4.9/5.0 vs. altele
 • SiteGround: 2,99 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că SiteGround este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului SiteGround. Și la 2,99 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan SiteGround.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Alături de factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company