Cum să alegi o gazdă web: 5 sfaturi și cele mai bune servicii (aprilie 2023)

 • Home
 • Uncategorized
 • Cum să alegi o gazdă web: 5 sfaturi și cele mai bune servicii (aprilie 2023)
Cum să alegi o gazdă web: 5 sfaturi și cele mai bune servicii (aprilie 2023)

Cum să alegi o gazdă web: 5 sfaturi și cele mai bune servicii (aprilie 2023)

Pentru dezvoltatori, bloggeri, proprietari de afaceri mici și alții, a învăța cum să aleagă o gazdă web este ca și cum l-ai căuta pe Mr. Right. Este o întrebare familiară: în ce furnizor de găzduire ar trebui să am încredere cu inima mea (eh, site-uri web)?

Dacă faceți bine, puteți petrece o viață întreagă de fericire cu o gazdă de încredere și de înaltă performanță, care este întotdeauna disponibilă prin telefon, chat sau e-mail pentru a răspunde la întrebările arzătoare ale nopții. Cu toate acestea, să te grăbești într-o relație de găzduire fără a-ți face cercetările ar putea duce la a te simți prins, indus în eroare sau extorcat. Alegerea gazdei greșite se termină adesea cu dureri de cap și un divorț dezordonat și costisitor – și tu din nou singur, păstrând toate fișierele pe care obișnuiai să le partajezi.

Ne considerăm că găzduim parteneri și am creat un ghid pas cu pas pentru a vă împărtăși cum să căutați gazde și am evidențiat unele dintre gazdele cu cele mai atractive caracteristici – totul în numele de a vă ajuta să găsiți o gazdă pe care o veți iubi durata de viață.

1. Aflați de ce tip de găzduire aveți nevoie

Înainte de a începe să cauți un partener de gazdă, acordă-ți un moment pentru a te gândi la ceea ce cauți să obții din următoarea relație. Așa cum probabil că cei care dorm ușor nu ar trebui să se întâlnească cu oameni care sforăie, nevoile tale îți vor afecta compatibilitatea cu anumiți furnizori și servicii de găzduire.

Un site web de portofoliu personal nu are nevoie de un server dedicat, la fel cum un magazin online cu trafic mare și volum mare nu ar trebui să facă colțuri cu cel mai ieftin plan de găzduire partajată.

Gazduirea partajata este excelenta pentru site-urile mici si mijlocii

În găzduirea partajată, mai mulți clienți și site-uri web au același server. Pe de o parte, găzduirea partajată este un material clasic pentru primul prieten – simplu și necomplicat. Majoritatea clienților de găzduire pentru prima dată ar trebui să apeleze la un pachet partajat atunci când intră în lumea găzduirii web, apoi să decidă când este timpul să treacă la un VPS sau un plan dedicat pentru a răspunde nevoilor dvs. tot mai mari.

Dintr-o perspectivă diferită, totuși, o gazdă partajată te înșală cu sute sau mii de alții. Deoarece resursele serverului sunt împărțite între atât de multe site-uri, performanța are uneori de suferit pe măsură ce site-ul dvs. crește. Dacă sunteți gata să deveniți serios și să vă creșteți cu adevărat traficul, probabil că nu veți dori să vă stabiliți cu un plan de găzduire partajată.

Prețul, suportul, stocarea și performanța sunt toate caracteristicile importante de luat în considerare atunci când cumpărați un serviciu de găzduire partajată. Alți factori de diferențiere includ oferte de comerț electronic și opțiuni gratuite de domeniu, împreună cu avantaje precum credite publicitare, un constructor de site-uri web și hardware actualizat.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Cunoscut pentru găzduire de înaltă performanță, cu costuri reduse
 • Creator de site-uri web GRATUIT cu 1.000 de șabloane
 • Aprobat de echipa WordPress.org ca o gazdă de top
 • Certificat SSL GRATUIT și accelerare CDN
 • De obicei, 7,99 USD/lună, dar vizitatorii noștri plătesc 2,95 USD/lună
 • Începeți acum Bluehost.

IMPARTIT
EVALUAREA 5.0 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • O gazdă lider în industrie, cu prețuri competitive
 • Atrageți vizitatori cu credite de marketing GRATUITE
 • O mulțime de extra precum securitatea SiteLock
 • Începeți să vindeți cu instrumente gratuite de comerț electronic
 • Obțineți mai mult de 75% reducere astăzi! (de obicei 7,99 USD/lună)
 • Începeți acum pe iPage.

IMPARTIT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Indiferent dacă sunteți pentru prima dată proprietarul unui site web sau un veteran al web, serviciile excelente de găzduire iPage și o listă fantastică de suplimente fac din brand una dintre cele mai bune valori în găzduirea web. Spațiul nelimitat pe disc, lățimea de bandă scalabilă și e-mailurile sunt doar o parte din ceea ce face planul de găzduire partajată al iPage o afacere excelentă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 2,29 USD

 • Gazduire de inalta calitate, indiferent de format
 • Pachete de stocare SSD GRATUITE de 20 de ori mai mare
 • Certificat SSL GRATUIT și asistență 24/7
 • Instalări cu 1 clic pentru WordPress și CMS-uri populare
 • Începeți cu serviciul GRATUIT de transfer de site-uri web
 • Începeți acum cu InMotion Hosting.

IMPARTIT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting oferă un plan de găzduire partajat excelent la clasă business – cu un preț mai mic decât alte câteva gazde cu buget. Pentru mulțimea IT din audiență, veți aprecia accesul SSH, precum și suportul pentru PHP, Ruby, Perl, Python, WP-CLI și alte limbaje populare. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
90 de zile SSD de 100 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți mai multe gazde partajate de top »

Găzduirea VPS oferă mai multă flexibilitate pentru site-urile cu creștere rapidă

VPS, care înseamnă server privat virtual, este o cale de mijloc fericită între întâlnirea obișnuită a găzduirii partajate și angajamentul unui server dedicat. Serverul este împărțit în mașini virtuale, care acționează ca servere dedicate independente. Clienții VPS încă împart un server, dar fiecare are porțiuni mult mai mari și un control mai mare decât cei cu un plan de găzduire partajat.

Deoarece puteți adăuga sau elimina resurse de calcul suplimentare după cum este necesar, planurile de găzduire VPS sunt asemănătoare cu întâlnirile – este posibil să aveți o relație relativ serioasă cu strângerea serverului principal, dar asta nu înseamnă că nu puteți avea pe altcineva în așteptare pentru când ai o mâncărime trebuie să te zgârie.

Gazdele noastre VPS preferate includ de obicei stocare cu SSD-uri de mare viteză sau unități SSD, împreună cu servicii gestionate pentru actualizări de software și corecții. În funcție de nivelul tău de confort cu partea tehnică a lucrurilor, vei dori să cauți o licență cPanel gratuită sau acces complet root. Veți vedea, de asemenea, că gazdele VPS de top includ servicii de monitorizare, securitate și CDN pentru a vă menține în preajmă.

Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Cloud VPS care este mai flexibil și mai accesibil
 • Echilibrator de încărcare, firewall și servicii gestionate
 • Procesoare Intel premium cu 300% mai multă putere
 • Alegeți între facturare lunară sau orară
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Susținut de tehnologia de ultimă oră de cloud computing, Kamatera adaugă scalabilitate instantanee și nelimitată pieței de găzduire VPS. Fiecare cloud sau server virtual este echipat cu stocare SSD ultra-rapidă și procesoare Intel Xeon Platinum. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

IONOS.com

Preț lunar de pornire 2,00 USD

 • 2 USD/lună timp de 12 luni. Fără taxe ascunse
 • Încercați GRATUIT prin garanția de rambursare a banilor în 30 de zile
 • Acces complet root și API
 • SSD de la 10 GB la 240 GB, Linux sau Windows
 • Niciodată fără restricții sau restricții de trafic
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Pentru un jucător de stea în jocul flexibilității găzduirii web, nu căutați mai departe decât opțiunile low-cost de la 1&1 IONOS. Serverele virtuale ale companiei sunt o opțiune VPS puternică care include resurse dedicate și trafic nelimitat. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
6 minute SSD de 80 GB – SSD de 240 GB 1 – 8 miezuri 512 MB – 24 GB

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 4,99 USD

 • Opțiuni pentru server Turbo și cache pentru încărcări mai rapide ale paginilor
 • Planuri bine construite, începând cu 4 GB RAM
 • CDN GRATUIT plus instalări automate cu Softaculous
 • Suport multilingv și până la baze de date nelimitate
 • Securitate sporită cu actualizări zilnice ale kernelului
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

VPS
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

În timp ce platforma de găzduire partajată turboalimentată a A2 Hosting oferă proprietarilor de site-uri spațiu amplu de dezvoltare, priceperea tehnologică a companiei este pe deplin afișată cu portofoliul său de opțiuni VPS. De la medii neadministrate, fără stres până la spațiu fără stres, complet gestionat, A2 Hosting va avea cu siguranță opțiunea perfectă pentru prezența dvs. online în creștere. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute 150 GB SSD – 450 GB SSD 1 – 8 miezuri 1 GB – 32 GB

Vedeți mai multe gazde VPS de top »

Gazduire dedicata ofera resurse maxime de server si securitate

În sfârșit, l-ai găsit pe The One. Site-urile de înaltă performanță au nevoie de găzduire dedicată, ceea ce presupune utilizarea unui întreg server pentru a vă alimenta site-ul sau aplicațiile. După cum sugerează și numele, serverele dedicate sunt gata să vă aștepte și să vă satisfacă fiecare nevoie de configurare. Clienții au control complet asupra arhitecturii doting, ceea ce înseamnă că pot personaliza sistemele de securitate, sistemele de operare, echilibrarea încărcăturii și multe altele.

Iubirea dedicată nu vine însă ieftină. Planurile de găzduire dedicate sunt printre cele mai scumpe, având în vedere hardware-ul de top, serviciile gestionate și suportul non-stop. Cu toate acestea, găzduirea de ultimă generație vine cu o serie de caracteristici de lux, inclusiv migrări și copii de rezervă automate, adrese IP dedicate și alegerea sistemului de operare.

IONOS.com

Preț lunar de pornire 33,00 USD

 • Explorați ofertele de server pentru a găsi cele mai bune tarife
 • Procesoare moderne AMD și Intel de mare putere
 • Trafic nelimitat și conectivitate la rețea de 1 Gbit/s
 • Implementare de 8 minute cu control complet API
 • Backup-uri automate, protecție DDoS și stocare RAID-1
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

DEDICAT
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă aveți nevoie de viteză extraordinară, timp de funcționare optim, flexibilitate de top și control deplin asupra destinului site-ului dvs., serverele dedicate de la 1&1 IONOS vă acoperă. Compania oferă o gamă largă de opțiuni de server la nivel de intrare, axate pe performanță și de business. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 480 GB – HDD de 2 TB 4 – 32 miezuri, 8 – 64 fire 16 GB – 256 GB

LiquidWeb.com

Preț lunar de pornire 99,00 USD

 • Linux sau Windows cu 3 panouri de control la alegere
 • 100% garanție de funcționare a rețelei și a energiei
 • Configurații personalizate și aprovizionare instantanee
 • Migrari automate, backup și monitorizare în timp real
 • Suplimente de stocare bloc/obiect și echilibrare de încărcare
 • Începeți acum pe Liquid Web.

DEDICAT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Liquid Web: recenzia expertului nostru

Punctul forte al Liquid Web este găzduirea de servere dedicate gestionate. Compania deține și operează cinci centre de date de ultimă generație în SUA și Europa lucrează neobosit pentru a construi și menține soluții personalizate pentru performanță și securitate sporite. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
8 minute 250 GB – 500 GB SSD (+ 1 TB HDD) 4 – 12 miezuri 16 GB – 32 GB

InMotionHosting.com

Preț lunar de pornire 69,99 USD

 • Servere bare-metal sau gestionate disponibile
 • 1-la-1 cu un administrator de server
 • 99,99% timp de funcționare prin tehnologia Smart Routing™
 • Rețea de nivel 1 cu lățime de bandă redundantă
 • Acces rădăcină SSH și protecție DDoS pe toate serverele
 • Upgrade pentru cPanel, migrare și backup-uri automate
 • Începeți acum cu InMotion.

DEDICAT
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

InMotion: evaluarea expertului nostru

InMotion Hosting oferă găzduire dedicată uimitor de rapidă și de încredere pe hardware-ul lider de piață – ceea ce face o alegere ușoară pentru oricine caută o gazdă de server dedicat premium. De la SSD-uri gratuite la o echipă de asistență fanatică, InMotion are toate bazele acoperite atât pentru operațiuni la scară mică, cât și la scară largă. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 1 TB – SSD de 4 TB 4 – 8 miezuri, 8 – 16 fire 16 GB DDR3 – 128 GB DDR4

Vedeți mai multe gazde de server dedicate de top »

2. Stabiliți ce tip de site construiți

Așa cum cantitatea de trafic așteptată sau încărcarea serverului afectează tipul de plan de găzduire pe care doriți să îl găsiți, tipul dvs. de site web va determina ce caracteristici sunt cele mai importante pe care să le aveți. Unii furnizori de găzduire, de exemplu, promovează funcționalitatea comerțului electronic, în timp ce alții se concentrează pe blogging și optimizarea motoarelor de căutare.

Blog: Luați în considerare o gazdă web WordPress

Cu WordPress depășind recent pragul de 28% și alimentând mai mult de un sfert din toate site-urile web de pe internet, sistemul de gestionare a conținutului este o alegere ușoară pentru scriitorii care doresc să-și împărtășească gândurile online. Se pare că fiecare gazdă oferă instalări simplificate de WordPress cu un singur clic, dar cei mai buni furnizori includ hardware actualizat, stocare și lățime de bandă nelimitate, programe preinstalate și expertiză și asistență WordPress dedicate.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

SiteGround.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • Aprobat oficial de WordPress.org
 • Plugin de migrare GRATUIT sau instalare automată
 • Git preinstalat, 3 niveluri de cache și CDN GRATUIT
 • Asistent de configurare WP GRATUIT, punere în scenă și actualizări automate
 • Asistență rapidă, 24/7 prin intermediul unui sistem de chat personalizat
 • Începeți acum pe SiteGround.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

SiteGround: evaluarea expertului nostru

Doriți un serviciu de găzduire fără probleme, optimizat pentru WordPress. SiteGround s-a gândit la tot ce aveți nevoie pentru ca site-ul dvs. să funcționeze. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 40 GB SSD GRATUIT (1 an) 6 minute

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 2,99 USD

 • 1 clic pe Instalare WP, PHP 7+, HTTP/2 și NGINX
 • Protecții de securitate all-in-one de la BitNinja
 • Optimizările WordPress sporesc performanța
 • Fără majorare de preț pentru serviciile WordPress
 • Backup zilnic și certificat SSL GRATUIT
 • Începeți acum pe Hostinger.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Oricât de mult ne place WordPress, una dintre cele mai mari supărări ale noastre este atunci când furnizorii de găzduire exploatează popularitatea celui mai folosit sistem de gestionare a conținutului din lume, oferind așa-numita găzduire WordPress care, în realitate, este exact aceeași cu serverul partajat al gazdei. planuri. Din fericire, infrastructura ultra-rapidă a Hostinger și accesul facil la certificatele SSL și la copiile de rezervă determină compania să depășească marea majoritate a celor care încalcă regulile noastre inventate. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe gazde WordPress de top »

Magazin online: Luați în considerare un serviciu de găzduire de comerț electronic

Pentru mai mult decât pentru marketingul mărcii dvs., un magazin online este un must-have pentru proprietarii de afaceri. În 2016, firma de analiză comScore a descoperit că consumatorii cumpără mai multe lucruri online decât în magazine. Mai mult de jumătate din populația SUA face cumpărături online, așa că companiile ar trebui să găsească o gazdă web cu opțiuni puternice de comerț electronic.

Gazdele de top se ocupă de cerințele suplimentare de securitate asociate cu protejarea informațiilor despre clienți și de plată, oferind în același timp șabloane frumos proiectate, acces la software-ul pentru coșul de cumpărături și integrări cu servicii precum PayPal și instrumente de marketing prin e-mail.

IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • Creator de magazine online glisați și plasați pentru 1 USD/lună
 • Vinde rapid produse, servicii și bunuri digitale
 • Integrari de vânzare pe mai multe platforme cu rețelele sociale, Amazon, Google și eBay
 • Valori, promoții și cupoane încorporate
 • Urmăriți activitatea concurenților pe Google și pe rețelele sociale
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Creatorul de magazine online de la 1&1 IONOS oferă antreprenorilor o suită completă de instrumente de vânzare și marketing la dispoziția lor – și totul la un preț ridicol de mic. Arhitectura fulgerătoare și instrumentele pentru SEO și valorile de marketing ale companiei vor face experiența de cumpărare a clienților tăi rapidă și plăcută. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Necess.net

Preț lunar de pornire 12,67 USD

 • Instrumente de design fără cod pentru magazinele de comerț electronic
 • Șabloane pentru vânzare cu amănuntul, produse alimentare, îmbrăcăminte și servicii
 • Integrari si optimizari personalizate WordPress
 • Asistență 24/7/365 prin telefon, chat și e-mail
 • Încercați StoreBuilder cu o PROBA GRATUITĂ DE 30 DE ZILE
 • Începeți acum Neexcess.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Necess: evaluarea expertului nostru

Proiectarea, implementarea și întreținerea unui magazin online se realizează cel mai bine cu o gazdă de calitate. Nexcess a creat un constructor de site-uri unic exclusiv pentru optimizarea magazinelor online. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 30 GB – 100 GB Nou sau Transfer 5 minute

A2Hosting.com

Preț lunar de pornire 11,99 USD

 • Performanță de 20 de ori mai rapidă care crește vânzările
 • Peste 80 de opțiuni software: Magento, OpenCart, WooCommerce, PrestaShop și altele
 • Medii WordPress și server complet gestionate
 • Migrare fără griji și asistență 24/7
 • Protecție DDoS și măsuri de securitate stratificate
 • Începeți acum cu A2 Hosting.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Gazduire A2: evaluarea expertului nostru

Pentru cei care înțeleg importanța vitezei de încărcare a paginii și a vânzărilor, nu căutați mai departe decât A2 Hosting. Compania se mândrește cu stocare premium, securitate optimizată și unul dintre cele mai diverse portofolii de instalări software cu un singur clic pe care le-am văzut. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 100 GB SSD – SSD nelimitat Nou sau Transfer 4 minute

Vedeți mai multe gazde de comerț electronic de top »

Portofoliu online sau CV: Luați în considerare un Creator de site-uri web

Persoanele în căutarea unui loc de muncă consideră că este din ce în ce mai important să aibă o prezență online, chiar dacă industria dorită nu are nimic de-a face cu web design sau marketing. Pentru acei solicitanți de locuri de muncă fără cunoștințe tehnologice – sau, să fim sinceri, oameni cunoscători de tehnologie care pur și simplu nu au chef să treacă prin mișcările de dezvoltare a unui site – creatorii de site-uri sunt cea mai rapidă modalitate de a produce o prezență online profesională care vă prezintă munca.

Multe gazde se asociază cu un program de creare de site-uri web, cum ar fi Weebly, pentru a oferi clienților instrumente de glisare și plasare pentru a crea un site web, dar apreciem foarte mult gazdele care își creează propria soluție personalizată. InMotion Hosting a mers chiar și până la crearea unui constructor de site-uri web unic, BoldGrid, care atenuează stresul proprietarilor de site-uri pentru prima dată care se luptă să proiecteze ceva pe WordPress. Alți creatori de site-uri web, inclusiv Wix și Squarespace, oferă servicii de sine stătătoare și teme personalizate pentru a vă ajuta să obțineți un interviu.

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul drag-and-drop
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

iPage.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Alegerea dintre Weebly sau WebsiteBuilder de către iPage
 • Experti de configurare optimizați pentru mobil și ușor de utilizat
 • 100 de teme concepute profesional
 • Magazin online GRATUIT, coș de cumpărături și blogging
 • Obțineți o reducere de 75% în prima lună
 • Începeți acum pe iPage.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

iPage: evaluarea experților noștri

Vrei site-ul tău web creat astăzi? Dacă ați răspuns „da”, nu ar trebui să căutați mai departe decât iPage. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

HostGator.com

Preț lunar de pornire 3,46 USD

 • Design prin glisare și plasare cu Gator™ site builder
 • Sute de șabloane pentru dispozitive mobile
 • Găzduire GRATUITĂ, nume de domeniu și certificat SSL
 • Adăugați cu ușurință un blog, un magazin și rețele sociale
 • Portalul Analytics ajută la măsurarea performanței site-ului
 • Începeți acum pe HostGator.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

Deosebindu-se de zecile de concurenți care se bazează pe soluții de creare de site-uri cu etichetă albă, HostGator și-a petrecut timpul pentru a-și crea cu minuțiozitate propria platformă. Gator oferă o experiență fără frustrare, care îmbină simplitatea designului drag-and-drop cu serviciile de găzduire web puternice și respectate ale companiei. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vezi mai mulți creatori de site-uri web de top »

Site personal: Luați în considerare o gazdă cu costuri reduse și cu valoare ridicată

Indiferent dacă distribuiți instantanee de la o excursie recentă la plajă sau le oferiți prietenilor și familiei informații despre evenimentul dvs. viitor, site-urile web personale trebuie totuși să transmită informații într-un mod atrăgător din punct de vedere vizual. Clienții de găzduire nu trebuie să deschidă pușculița pentru a crea un site uimitor – gazdele atrag începătorii și pasionații făcând găzduirea web extrem de accesibilă și ușor de utilizat.

Doar pentru că vedeți prețuri de chilipir, totuși, nu presupuneți că serviciile vor fi subpar. Multe oferă spațiu de stocare, lățime de bandă și conturi de e-mail nelimitate pentru a beneficia de asistență 24/7 și credite de marketing online. Pentru a obține cea mai bună ofertă, fiți atenți la furnizorii de găzduire care includ unități SSD de mare viteză sau o rețea de livrare de conținut.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Hostinger.com

Preț lunar de pornire 1,99 USD

 • Tot nelimitat , de la stocare la baze de date
 • Creator de site-uri și upgrade-uri de performanță WP GRATUITE
 • Backup-uri zilnice sau săptămânale GRATUITE
 • Panou de control personalizat și scripturi de auto-instalare
 • Acces SSH și certificate SSL GRATUITE nelimitate
 • Începeți acum pe Hostinger.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Hostinger: evaluarea expertului nostru

Pe măsură ce piața de găzduire partajată devine din ce în ce mai saturată, stocarea nelimitată, lățimea de bandă și conturile de e-mail au devenit surprinzător de medii. Cu toate acestea, Hostinger extinde valorile de rutină așteptate la lungimi mai mari – numărul de site-uri web, baze de date, utilizatori FTP, subdomenii și domenii parcate sunt toate nerestricționate pentru majoritatea clienților. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 200 GB SSD GRATUIT (1 an) 3 minute

IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • 1 USD/lună timp de 12 luni
 • Fără costuri ascunse – plătiți doar 12 USD la checkout
 • Configurare ușoară și asistență expertă 24/7
 • Domeniu sau transfer GRATUIT, plus certificat SSL GRATUIT
 • Stocare și baze de date nelimitate cu majoritatea planurilor
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

IEFTIN
EVALUAREA 4.7 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă bugetul este principalul factor în mintea ta atunci când cauți următoarea gazdă web, nu mai căuta. 1&1 IONOS are o gamă impresionantă de pachete robuste de găzduire web și creare de site-uri web la ceea ce poate fi cel mai bun preț pe care l-am văzut vreodată în lumea găzduirii. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe gazde ieftine de top »

3. Înțelegerea caracteristicilor și a resurselor de care aveți nevoie

Noii clienți de găzduire web se îndreaptă în mod natural către furnizorii și planurile care oferă cele mai multe funcții pentru cei mai puțini dolari. Cu toate acestea, în loc să cauți doar cel mai atractiv partener, poți găsi o mai mare fericire în găzduire căutând un serviciu compatibil cu nevoile tale specifice. Companiile ar putea acorda prioritate funcționalității de e-mail față de stocare, de exemplu, în timp ce un dezvoltator ar putea prefera rate mari de lățime de bandă și securitate strictă.

Caracteristicile tehnice ale găzduirii web pot fi confuze pentru începători, iar gazdele folosesc uneori limbaj confuz pentru a-și comercializa serviciile. Nu trebuie să fiți atenți la planurile mitice care oferă stocare nelimitată, lățime de bandă și conturi de e-mail, dar ar trebui să înțelegeți diferitele componente de găzduire și limitările pe care le pot impune furnizorii.

Înregistrări de nume de domeniu

Chiar dacă de obicei sunt adunate împreună, înregistrarea domeniului și găzduirea web sunt două servicii diferite. Numele dvs. de domeniu servește drept adresa site-ului dvs. și poate fi înregistrat și găzduit la o altă companie decât cea care găzduiește fișierele site-ului dvs. Prefer să păstrez toate resursele mele de găzduire în același cont și multe dintre cele mai bune gazde de domeniu includ transferuri și migrări gratuite. Unii furnizori includ chiar și găzduire gratuită de domenii pentru primul an de adrese nou înregistrate.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Instrumente GRATUITE de înregistrare a domeniului și de creare a site-ului
 • Domenii, e-mailuri și lățime de bandă nelimitate
 • Până la 200 USD în oferte cu Google, Bing și Yahoo!
 • Gazdă WordPress de top cu tone de avantaje
 • Asistență clienți 24/7 și tutoriale online
 • Începeți acum Bluehost.

DOMENIU
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Bluehost oferă toate gratuitățile de care aveți nevoie pentru a începe cu găzduirea de domenii. Compania include un domeniu sau transfer gratuit, plus lățime de bandă și spațiu de stocare nelimitat. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți mai multe gazde de domenii de top »

Adrese de e-mail și căsuțe de e-mail

Găzduirea de e-mail se adresează în special proprietarilor de afaceri care doresc notorietatea și recunoașterea numelui de a include numele de domeniu în adresele de e-mail. Furnizorii de găzduire includ adesea funcții avansate de e-mail, cum ar fi servicii de redirecționare și filtrare, răspunsuri automate și securitate îmbunătățită, pentru clienții care au nevoie de mai multe căsuțe de e-mail sau instrumente de marketing.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Domeniu GRATUIT și e-mailuri nelimitate
 • E-mail securizat cu 3 soluții de webmail
 • 200 USD în credite de publicitate cu Google și Bing
 • Integrarea aplicației Google disponibilă
 • Căsuța poștală Office 365 GRATUITĂ pentru primele 30 de zile
 • Începeți acum Bluehost.

E-MAIL
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pentru găzduirea de e-mailuri cu securitate și o mulțime de funcții disponibile, Bluehost este una dintre favoritele noastre. Compania include un nume de domeniu gratuit pentru un an, securitate POP3 și IMAP pentru e-mailuri nelimitate, plus redirecționare e-mail și trei soluții de e-mail bazate pe web. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți mai multe gazde de e-mail de top »

Stocare si RAM

Stocarea sau spațiul pe disc este probabil cea mai ușor de înțeles caracteristica de găzduire, precum și componenta pentru care probabil trebuie să vă faceți cel mai puțin griji. Mulți furnizori de găzduire partajată oferă spațiu de stocare nelimitat; în timp ce acest lucru s-ar putea să nu fie posibil din punct de vedere tehnic, majoritatea proprietarilor de site-uri personale sau de afaceri mici nu se vor apropia de atingerea limitelor. Pe măsură ce treceți la VPS și la planuri dedicate, spațiul de stocare poate fi configurat pe măsură ce mergeți.

Găsirea unui plan de găzduire cu memorie RAM mare înseamnă citirea și scrierea mai rapidă a datelor stocate.

Cel mai mare lucru de căutat când vine vorba de stocarea de găzduire web este un mic acronim: SSD. Unitățile SSD sunt mult mai rapide și mai fiabile, dar vin la un preț mai mare. Unitățile de hard disk tradiționale, pe de altă parte, sunt mai frecvente în planurile nelimitate, deoarece de obicei vin cu capacități mai mari.

Ca și în cazul computerului personal, memoria RAM din găzduirea web are un scop similar: procesarea rapidă a datelor stocate. Hardware-ul interacționează cu unitățile de stocare pentru a accelera timpul de încărcare a paginii și mulți consideră că RAM este printre cele mai importante caracteristici de luat în considerare atunci când aleg o gazdă.

Lățimea de bandă și transferul de date

De asemenea, influențând performanța site-ului dvs., lățimea de bandă reprezintă cantitatea de date descărcate sau încărcate de pe un site web. Numiți și transferuri de date, lățimea de bandă se referă la cât de repede pot accesa vizitatorii informațiile site-ului dvs. – cu cât lățimea de bandă este mai mare, cu atât este mai mare numărul de persoane care vă pot vizualiza site-ul în același timp. Din nou, majoritatea clienților de găzduire vor primi mult mai multă lățime de bandă decât vor folosi într-o anumită lună, dar creșterea limitelor de transfer de date este o modalitate sigură de a crește traficul site-ului fără a pierde performanța.

Rate de funcționare și fiabilitate

După cum știu antreprenorii, timpul înseamnă bani. Fiecare secundă în care site-ul tău este inaccesibil poate însemna sute de oportunități de vânzări ratate, reputația mărcii deteriorate și pierderea productivității. Întreruperea serviciilor Amazon Web de la începutul anului 2017 a costat companiilor aproximativ 150 de milioane de dolari în timpul a trei până la patru ore de întrerupere a serviciului.

Majoritatea gazdelor garantează o anumită perioadă de funcționare și vă vor rambursa pentru orice întreruperi neplanificate dincolo de acordul privind nivelul de servicii. Garanțiile variază în mod obișnuit de la 100% până la 99%, deși majoritatea clienților de găzduire partajată se vor găsi perfect mulțumiți de pragul de funcționare ultra-obișnuit de 99,9%. Întreprinderile mai mari, totuși, ar putea prefera să plătească o primă pentru câteva nouă în plus.

Securitate și suport

Deși securitatea unui site web depinde în mare măsură de comportamentul administratorului și de puterea parolei, printre alte caracteristici, infrastructura companiei de găzduire poate reprezenta una dintre cele mai mari slăbiciuni. Peste 40% dintre site-uri web sunt compromise din cauza vulnerabilității unei gazde, așa că asigurați-vă că căutați furnizorii care includ firewall-uri, servicii de monitorizare și alte suplimente de securitate. Puncte bonus pentru backup-uri automate și actualizări hands-free WordPress.

Clienții de găzduire ar fi greu să găsească un furnizor care să nu ofere asistență 24/7 prin mai multe canale, dar execuția reală variază foarte mult. Indiferent dacă aveți o întrebare privind facturarea sau aveți nevoie de ajutor tehnic pentru a nu fi afectat, serviciul pentru clienți ar trebui să fie receptiv și gata să vă asiste. Din păcate, acest aspect critic al găzduirii este greu de identificat până când nu sunteți deja înscris pentru un plan și vă aflați că aveți nevoie de ajutor. Cu siguranță, faceți-vă cercetări pentru a afla dacă suportul unei gazde se ridică.

4. Înțelegeți cum funcționează prețurile pentru găzduirea web

Știm, prețul domnește de obicei suprem atunci când faceți cumpărături pentru o nouă gazdă web. Am fost chiar absorbit de vânătoarea de găzduire la preț redus. În timp ce costurile dvs. ar trebui să ia în considerare cu siguranță în decizia dvs., nu sacrifica suportul și performanța.

De asemenea, nu uitați să bugetați pentru servicii precum înregistrarea numelui de domeniu și orice teme sau plugin-uri pe care ar putea fi necesar să le adăugați. Găzduirea în sine poate costa doar câțiva dolari pe lună, iar majoritatea furnizorilor vă vor oferi o reducere pentru înscrierea pentru un an sau mai mult – și asta se adaugă ofertelor pe care gazdele noastre preferate ne permit să vi le transmitem.

De ce găzduirea gratuită nu este întotdeauna o idee grozavă

Am acoperit înainte opțiunile de găzduire gratuită și aproape gratuită, iar sfatul nostru rămâne același: procedați cu prudență. Comoditatea și economiile sunt atractive, dar caracteristicile adăugate, suportul și securitatea pe care le puteți obține prin înscrierea la un furnizor de găzduire de renume merită din plin costul mic.

Wix, de exemplu, oferă una dintre platformele noastre preferate de creare de site-uri, pe lângă teme vibrante și instrumente sigure de comerț electronic. Puteți să vă proiectați și să implementați site-ul gratuit, dar veți fi limitat la un subdomeniu Wix.com. Trecerea la unul dintre planurile economice elimină restricțiile de e-mail, domenii și comerț electronic. Cel mai bine, puteți începe să proiectați gratuit cu Wix!

Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Începeți să proiectați GRATUIT
 • Domeniu GRATUIT cu majoritatea planurilor
 • Șabloane drag-and-drop, specifice industriei
 • Baza de cunoștințe exhaustive a articolelor
 • Piață uriașă de aplicații disponibilă
 • Începeți acum cu Wix.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Wix este cunoscut ca un serviciu de creare de site-uri web, unul dintre cele mai accesibile – pentru că începerea este absolut gratuită și la fel de ușor pe cât devin procesele. Vă puteți conecta prin Facebook sau contul dvs. Gmail și vă puteți edita noua proprietate web în câteva minute. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe gazde ieftine de top »

De ce furnizorii de găzduire ieftini au mai multă valoare de oferit

Deoarece companiile de găzduire pot împacheta mii de clienți de găzduire pe un server partajat, furnizorii își pot permite să includă zeci de servicii cu valoare adăugată cu planuri de găzduire. Înregistrându-vă pentru un plan de găzduire accesibil, puteți experimenta opțiuni de lux, cum ar fi rețele de livrare a conținutului, backup-uri automate, creatori de site-uri web și instrumente de comerț electronic, pentru a explora diferite căi de succes online.

Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți mai multe gazde ieftine de top »

5. Gândiți-vă înainte: alegeți o gazdă cu care puteți crește

Nu vă fie teamă să visați cu ochii deschiși la viitorul strălucitor și ocupat al site-urilor dvs. web. Unele dintre gazdele web mai bazate pe buget se concentrează exclusiv pe găzduire partajată, ceea ce înseamnă că va trebui să vă despărțiți și să vă profitați de șansele în grupul de întâlniri de găzduire atunci când sunteți gata să mergeți mai departe cu VPS sau servicii dedicate.

Preferăm cu tărie gazdele cu care putem rămâne pe termen lung. HostGator, alegerea noastră de top cu care să facem scalare, face ca furnizarea și implementarea VPS să fie o ușoară. Opțiunile software flexibile, cuplate cu hardware puternic și asistență premiată, fac din companie o alegere excelentă pentru a introduce site-ul dvs. de la rândurile de găzduire partajată la cele dedicate. HostGator oferă migrări cPanel gratuite nelimitate și până la 90 de migrări manuale în funcție de planul VPS pe care îl alegeți.

HostGator.com

Preț lunar de pornire 2,64 USD

 • Panou de control cPanel familiar și ușor de utilizat
 • Creator de site-uri web personalizate cu drag-and-drop GRATUIT
 • Spațiu nelimitat pe disc, e-mail și lățime de bandă
 • Durate flexibile, fără contract
 • 67% reducere în primii trei ani
 • Începeți acum pe HostGator.

CEL MAI BUN PERSOANE
EVALUAREA 4.5 ★★★★★ Review-ul nostru

HostGator: recenzia expertului nostru

HostGator există de mai bine de un deceniu și este bine respectat pentru numărul mare de servere și fiabilitatea constantă. Cunoscut mai ales ca furnizor de găzduire partajată, HostGator oferă în continuare opțiuni decente dedicate și VPS dacă aveți nevoie ca site-ul dvs. să se extindă. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile Nelimitat GRATUIT (1 an) 6 minute

Cele mai bune servicii de găzduire web – Top 6 în general

În cele din urmă, ceea ce am așteptat cu toții – acum că am explicat diferitele tipuri și beneficii ale serviciilor de găzduire, iată furnizorii pe care îi considerăm cei mai buni dintre cei mai buni.

1. Cea mai bună valoare

Aici, la Gazduirweb, preferăm să ne gândim la planuri și furnizori în termeni de valoare, în loc să urmărim pur și simplu ceea ce este imprimat pe eticheta de preț. Între timpul petrecut în așteptarea unor echipe de asistență proaste și, în cele din urmă, transferul site-ului dvs. în altă parte, acele planuri gratuite sau ultra-accesibile ajung adesea să coste mai mult pe termen lung. Acordați-vă timp pentru a găsi planul care, pentru câțiva dolari în plus, deblochează o mulțime de instrumente și servicii utile care vă asigură succesul pe termen lung.

1. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Gazduire partajată ieftină de la un furnizor de încredere
 • Ideal pentru găzduirea unui site web WordPress
 • Creator de site-uri web Weebly și CDN Cloudflare GRATUIT
 • Trafic nelimitat și asistență prin chat live 24/7
 • Obțineți 70% reducere astăzi cu cuponul nostru Bluehost
 • Începeți acum Bluehost.

IEFTIN
EVALUAREA 4.8 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Prețurile Bluehost sunt la fel de competitive pe cât le oferă industria. Înscrieți-vă pentru un plan de găzduire partajată pentru doar 2,95 USD pe lună, iar pachetele de găzduire WordPress au un preț constant; un plan VPS începe de la aproximativ 19,99 USD pe lună; iar tarifele de găzduire dedicată sunt de doar 79,99 USD pe lună. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 10 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 5 minute

Vedeți mai multe gazde de top la prețuri accesibile »

2. Cea mai bună găzduire VPS

Odată ce lăsați în urmă rețelele de siguranță ale găzduirii partajate, calitatea infrastructurii, a serviciilor gestionate și a instrumentelor software devin extrem de importante. Găzduirea VPS oferă clienților mai multă putere de calcul și control decât găzduirea partajată, fără cheltuielile legate de rularea unui server dedicat. Scalabilitate VPS flexibilă înseamnă că ar trebui să găsiți o gazdă de top care să vă ajute să treceți peste valurile de trafic și să vă pregătiți pentru următorul pas de găzduire.

2. Kamatera.com

Preț lunar de pornire 4,00 USD

 • Cloud VPS care este mai flexibil și mai accesibil
 • Echilibrator de încărcare, firewall și servicii gestionate
 • Procesoare Intel premium cu 300% mai multă putere
 • Alegeți între facturare lunară sau orară
 • Înscrieți-vă astăzi pentru o încercare GRATUITĂ de 30 de zile
 • Începeți acum cu Kamatera.

VPS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Kamatera: Opinia expertului nostru

Susținut de tehnologia de ultimă oră de cloud computing, Kamatera adaugă scalabilitate instantanee și nelimitată pieței de găzduire VPS. Fiecare cloud sau server virtual este echipat cu stocare SSD ultra-rapidă și procesoare Intel Xeon Platinum. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
5 minute SSD de 20 GB – SSD de 4 TB 1 – 104 nuclee 1 GB – 525 GB

Vedeți mai multe gazde VPS de top »

3. Cel mai bun server dedicat

Odată ce ați ajuns în vârful universului de găzduire, nu doriți să aveți încredere în site-ul dvs. de afaceri în plină expansiune cu orice furnizor de găzduire. Cele mai bune servere dedicate vin cu arhitectură performantă și servicii gestionate de lux, la un preț care nu vă va afecta organizația. Alegerea noastră de top acordă prioritate fiabilității, securității, vitezei și asistenței, indiferent de modul în care alegeți să vă configurați serverul.

3. IONOS.com

Preț lunar de pornire 33,00 USD

 • Explorați ofertele de server pentru a găsi cele mai bune tarife
 • Procesoare moderne AMD și Intel de mare putere
 • Trafic nelimitat și conectivitate la rețea de 1 Gbit/s
 • Implementare de 8 minute cu control complet API
 • Backup-uri automate, protecție DDoS și stocare RAID-1
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

DEDICAT
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Dacă aveți nevoie de viteză extraordinară, timp de funcționare optim, flexibilitate de top și control deplin asupra destinului site-ului dvs., serverele dedicate de la 1&1 IONOS vă acoperă. Compania oferă o gamă largă de opțiuni de server la nivel de intrare, axate pe performanță și de business. Accesați recenzia completă »

Ora de configurare Spatiu pe disc CPU RAM
7 minute SSD de 480 GB – HDD de 2 TB 4 – 32 miezuri, 8 – 64 fire 16 GB – 256 GB

Vedeți mai multe gazde de server dedicate de top »

4. Cel mai bun pentru Bloguri / WordPress

După cum am mai spus, WordPress poate fi dificil de găzduit. O parte din povara revine soluțiilor hardware și software ale furnizorilor de găzduire, în timp ce clienții își pot derai site-ul prin editarea incorectă a fișierelor PHP, folosind teme și plugin-uri proaste și neactualizând sistemul de management al conținutului suficient de frecvent.

Suportând 28% din toate site-urile web, WordPress este o platformă de publicare puternică și intuitivă.

Popularitatea WordPress, însă, a inspirat câteva companii de găzduire să se ridice deasupra celorlalte; alegerea noastră pentru cel mai bun blogging și gazdă WordPress combină expertiza tehnică cu caracteristici și suport ușor de utilizat.

4. Bluehost.com

Preț lunar de pornire 2,95 USD

 • Recomandat de WordPress.org din 2005
 • Actualizări automate WordPress și instalare inițială
 • Teme WordPress GRATUITE în Bluehost Marketplace
 • Asistență 24/7 prin chat live, telefon și e-mail
 • Obțineți reduceri exclusive la planurile WordPress
 • Începeți acum Bluehost.

WORDPRESS
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Bluehost: evaluarea expertului nostru

Pachetele de găzduire WordPress de la Bluehost sunt destinate proprietarilor de site-uri pentru prima dată și bloggerilor personali. Aceste servicii vin la un preț superior în comparație cu planurile standard de găzduire web Bluehost (găzduire partajată de bază), dar optimizarea WordPress și resursele specifice platformei merită fără îndoială costul. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile 50 GB SSD – 100 GB SSD GRATUIT (1 an) 7 minute

Vedeți mai multe gazde WordPress de top »

5. Cel mai bun pentru comerțul electronic

Un dezvoltator expert în tehnologie poate crea o mulțime de soluții personalizate de la zero, dar chiar și ei știu să caute ajutor în altă parte atunci când vine vorba de găzduirea unei vitrine online. Având în vedere cerințele de securitate cu procesarea plăților și stocarea informațiilor despre cardul de credit, ca să nu mai vorbim de dificultatea de a coordona gestionarea stocurilor, procesarea comenzilor și serviciile de expediere, nu este de mirare că o gazdă puternică de comerț electronic poate avea un impact imens asupra afacerii dvs. Cele mai bune gazde se concentrează pe utilizare, astfel încât să vă puteți concentra pe produsele și pasiunile din spatele afacerii dvs.

5. IONOS.com

Preț lunar de pornire 1,00 USD

 • Creator de magazine online glisați și plasați pentru 1 USD/lună
 • Vinde rapid produse, servicii și bunuri digitale
 • Integrari de vânzare pe mai multe platforme cu rețelele sociale, Amazon, Google și eBay
 • Valori, promoții și cupoane încorporate
 • Urmăriți activitatea concurenților pe Google și pe rețelele sociale
 • Începeți acum cu 1&1 IONOS.

ECOMMERCE
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

1&1 IONOS: Evaluarea experților noștri

Creatorul de magazine online de la 1&1 IONOS oferă antreprenorilor o suită completă de instrumente de vânzare și marketing la dispoziția lor – și totul la un preț ridicol de mic. Arhitectura fulgerătoare și instrumentele pentru SEO și valorile de marketing ale companiei vor face experiența de cumpărare a clienților tăi rapidă și plăcută. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
30 de zile SSD nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai multe gazde de comerț electronic de top »

6. Cel mai bun serviciu de găzduire pentru site-uri web

Urmând firul de utilizare, creatorii de site-uri scot utilizatorii din modelul șablonului de tăiat cookie-uri adăugând blocuri de conținut drag-and-drop care garantează un site web care vă prezintă personalitatea, marca și estetica designului. Abordarea WYSIWYG, sau ceea ce vedeți este ceea ce obțineți , este de bun augur pentru proprietarii de site-uri neexperimentați, care se află pentru prima dată. Odată ce designul dvs. este construit, extindeți-vă site-ul web actualizându-vă integrările cu instrumente de comerț electronic, marketing și evenimente.

6. Wix.com

Preț lunar de pornire 0,00 USD

 • Nu sunt necesare abilități de codare cu generatorul de glisare și plasare
 • 100 de șabloane cu modele specifice nișei
 • Adăugați funcții prin App Market și Wix Events
 • Creați cu ușurință funcționalități de comerț electronic
 • O modalitate excelentă de a construi site-uri mici cu un buget redus
 • Începeți acum cu Wix.

CREATOR DE SITE WEB
EVALUAREA 4.9 ★★★★★ Review-ul nostru

Wix: recenzia expertului nostru

Crearea site-ului web este locul în care Wix strălucește. Miile de șabloane, editorul intuitiv, modelele de vârf din industrie, care se adresează unei varietăți de domenii specifice și cazuri de utilizare – toate aceste fațete reprezintă o platformă care excelează în facilitarea designului web ușor pentru utilizatorul care nu cunoaște tehnologia. Accesați recenzia completă »

Banii inapoi garantat Spatiu pe disc Numele domeniului Ora de configurare
Probă GRATUITĂ de 14 zile 2 GB – Nelimitat GRATUIT (1 an) 4 minute

Vedeți mai mulți creatori de site-uri web de top »

Alegerea unui serviciu de găzduire web nu trebuie să fie o sarcină descurajantă

Nu te simți singur sau intimidat în căutarea ta pentru a-l găsi pe domnul drept. Sari peste întâlnirile nevăzute și, în schimb, alege să începi o relație cu o gazdă web pentru care vor garanta prietenii tăi de la Gazduirweb.

Când analizăm furnizorii de găzduire și serviciile lor specifice, cântărim importanța costului versus calitate și modul în care anumite caracteristici vă vor ajuta site-ul să reușească. Trecem prin canalele de asistență pentru a ne asigura că gazdele noastre web recomandate vor fi acolo pentru a ajuta la remedierea eventualelor probleme în timp util.

Sufletul pereche care găzduiește ar trebui să stea alături de tine, indiferent de ceea ce ai în magazin, fie că este o noapte de bar-hopping sau o noapte liniștită petrecută scufundându-te pe canapea.

Dacă te găsești blocat între doi pretendenți de găzduire, recenziile noastre gazdă versus gazdă arată cum cele două servicii se combină unul față de celălalt. Iată pentru a-ți găsi dragostea de găzduire a vieții!

Vezi recenzia noastră completă despre Bluehost

Indiferent de tipul de plan de găzduire pe care îl căutați, Bluehost este o alegere solidă, indiferent de amploare. Recenzătorul nostru Ryan Frankel a luat recent Bluehost pentru o învârtire și a evaluat gazda populară cu 5,0 în categoria Găzduire partajată dintr-un scor perfect de 5,0. Iată ce a avut Ryan de spus despre Bluehost:

Bluehost are o reputație solidă în comunitățile de găzduire partajată și WordPress, iar gazda este favorita mea de mult timp. Astăzi, Bluehost alimentează peste 2 milioane de site-uri web, iar echipa oferă ani de experiență. Cu servere bine întreținute, prețuri competitive și asistență excelentă pentru clienți, Bluehost nu este o alegere pe care o veți regreta.

Înainte de a vă înscrie la Bluehost, este o idee bună să citiți recenzia completă a lui Ryan pentru a afla despre toate funcțiile oferite de Bluehost. De asemenea, îl puteți compara cu alte gazde web pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă:

 • Recenzia completă a Bluehost
 • Bluehost: 5.0/5.0 vs. altele
 • Bluehost: 2,95 USD/lună. împotriva altora

Dacă decideți că Bluehost este alegerea potrivită, rețineți că este nevoie de doar câteva minute pentru a vă implementa spațiul serverului Bluehost. Și la 2,95 USD pe lună, este un chilipir având în vedere numeroasele caracteristici excelente care vin în orice plan Bluehost.

Dezvăluirea agentului de publicitate

Gazduirweb este o resursă online gratuită care oferă utilizatorilor conținut valoros și servicii de comparare. Pentru a menține această resursă 100% gratuită, primim compensații de la multe dintre ofertele afișate pe site. Împreună cu factorii cheie de revizuire, această compensație poate afecta modul în care și locul în care apar produsele pe site (inclusiv, de exemplu, ordinea în care apar). Gazduirweb nu include întregul univers al ofertelor disponibile. Opiniile editoriale exprimate pe site sunt strict ale noastre și nu sunt furnizate, susținute sau aprobate de agenții de publicitate.

Politica noastră de revizuire editorială

Site-ul nostru se angajează să publice conținut independent, precis, ghidat de reguli editoriale stricte. Înainte ca articolele și recenziile să fie publicate pe site-ul nostru, acestea sunt supuse unui proces amănunțit de revizuire efectuat de o echipă de editori independenți și experți în materie pentru a asigura acuratețea, actualitatea și imparțialitatea conținutului. Echipa noastră editorială este separată și independentă de agenții de publicitate ai site-ului nostru, iar opiniile pe care le exprimă pe site-ul nostru sunt proprii. Pentru a citi mai multe despre membrii echipei noastre și despre mediul lor editorial, vă rugăm să vizitați pagina Despre a site-ului nostru.

Leave a Reply

Copyright © 1999 - 2022 Phox Operating Company